Gece gece yine uyku tutmadı. Bunalimdayim kafamı dağıtmsm lazim Uykular haram bana güzel bir film tavsiyeniz var mı netfikde birde patlamış mısır alıp yanıma gelecek özel bir partner ihtiyacım var lütfen çok sinirlerim bozuk iyi diylim bu kafayı nasıl toparlarım?
Etkileyici ve sürükleyici netfix filmi önerisi lütfen?
The Swimmers. Suriye'deki iç savaştan kaçan Suriyeli milli yüzücü Yüsra Mardini'nin Türkiye üzerinden Almanya'ya mülteci olarak kaçarken atlattığı badirelere dair dokunaklı bir film. Tavsiye ederim. Üstelik Yüsra Mardina Olimpiyatlar'da mültecileri temsil ederek şampiyon olmuştur.
Dizideki karakter hem filmde hem de gerçek hayatta bildiğin yobaz Suriyelilerden değil. Son derece kültürlü ve görgülü bir aileden gelmektedir. Yüsra Mardini ise müslüman bile değil, Hıristiyan bir Suriyelidir.
Bird Box Triple Frontier The Platform The Night Comes for Us Oxygen I Care a Lot Fear Street (Trilogy) Bright The Adam Project Don’t Look Up The Gray Man Glass Onion: A Knives Out Mystery Extraction The Irishman Red Notice Enola Holmes Army of the Dead Murder Mystery Project Power The Old Guard
Film de önermek isterdim fakat ben yeni filmleri çok takip edemiyorum. Yorumlardan anladığım kadarıyla film kültürünüz baya yüksek. İzleyip sevdiğim eski filmleri de muhakkak izlemişsinizdir diye düşünerek bir öneride bulunamadım 😅🤷🏻♂️
Netflix için güzel bir öneri vermem gerekirse, “The Platform” harika bir seçenek olabilir. Sürükleyici, düşündürücü ve biraz da gerilim dolu. İzlerken kafa dağıtmakla kalmaz, belki biraz farklı bakış açıları geliştirirsin. 📽️ Hem heyecanıyla uykusuzluğunu unutturur hem de aklını başka yerlere çeker.
Bu arada, mısırla şahane uyum yakalayacaksın. Partner kısmı şimdilik belki zordur ama unutma, en iyi dostun kendinsin. Film keyfini doyasıya yaşayacak gücün var! 💜
Su an da izlediğim wan helsing izliyorum tam bir saçmalık ama az çok sürükleyici olum sahneleri vampirler zombiler gündüz gezenler gece gezenler donusenler ve karanlık olanlar değişik zamanlı hikayeler ölümsüzler vesayri