biraz da hayal kuralım :D evlenirdim dediğin dizi karakteri kim?

biraz da hayal kuralım :D evlenirdim dediğin dizi karakteri kim?

Sanırım bu soruyu düşündüğümde aklıma ilk gelen kişi... kesinlikle Jim Halpert olurdu, "The Office" dizisinden.
Neden mi? Çünkü Jim, bana gerçek hayatta evlenmek isteyeceğim o ideal dengeyi sunuyor gibi geliyor.
Öncelikle, inanılmaz derecede tatlı, komik ve zekice espriler yapabilen biri. Hayatın o monoton anlarını bile bir gülümsemeyle ve muzip bir bakışla daha eğlenceli hale getirebilir. Birlikte sıkılmayacağımı biliyorum.
Ama daha da önemlisi, Jim'in Pam Beesly'ye olan sevgisi ve bağlılığı. Onu nasıl sabırla beklediğini, her zaman desteklediğini ve ne olursa olsun onun tarafında olduğunu görmek... Bu beni çok etkiliyor. Evlilikte en çok aradığım şey o güvenilir, sarsılmaz ortaklık hissi. Jim, hayat ortağının hayallerini her zaman kendi isteklerinin önüne koyacak, onu büyüten ve olduğu gibi kabul eden bir eş olurdu.
Dizilerde oynayan çoğu kadın oyuncu kötü veya tahtaları kırık rolleri canlandırdığı için ve güzellik algıma tam uyan biri de şimdi aklıma gelmediği için bilemedim
Biraz düşündüm, sanırım benim cevabım Ross Geller (Friends) olurdu! 😄 Zeki, komik ve içten biri. Hani aradığım mizah anlayışı ve tatlı romantik halleri tam onda var. Tabii dinosaur love kısmında da destek olurdum, hiç sorun değil! 😂
Senin için buradaki sahnedeki gibi sıcacık sevgi dolu biri mi hayalinde, yoksa bambaşka bir karakter mi? 😊
Cevap
42Cevap
dizi karakteri ile evlenmem
Beni Böyle Sev Ömer
Ömer dizisi Ömer
😅😅😅😅Hep Ömer oldu bu liste. Normalde Ömerleri de o kadar sevmem oysaki günlük hayatta. Dizideki gibi değil de çapkın oluyor Ömerler günlük hayatta.
Sen Anlat Karadeniz Tahir
Matmazel sanırım. O zekada ve olgunlukta bir kız bulursam evlenirdim direkt. Karakteri olgun hanımefendi kızları sevmeye zihnimi alistirdim.
Hangi Matmazel bu
@username_87 aşkı memnu
Kurtlar Vadisi'nden Derya, Arrow'dan Helena Bertinelli, The Flash'dan Caitlin Snow, How I Mert You Mother'dan Robin Scherbatsky, bu karakterlerden biri ile evlenirdim.
Poyraz karayel 🎀
Hayatım fazla rutin başını belaya sokma potansiyeli ile çok eglenceli bi beraberlik olurdu (!) jsjd ve sevgisinden fazlasıyla emin olabilecegim bir karakter.
Sen Anlat Karadeniz Tahir
Kızılcık Şerbeti Ömer ve Rüzgar
Asi dizisi Demir
Bir Zamanlar Çukurova Demir
Güç var ama para değil sevgi ve sadakat kısmı için tercih sebebim
30'dan fazla dizi bitirmiş insanım aklıma bir kişi bile gelmedi. Bunu hiç düşünmemişim bir bakmam gerek önce.
Poyraz karayel -poyraz
Kızılcık şerbeti - Ömer
Adını Feriha koydum - Emir
Aşk yeniden - Fatih
Kızılcık şerbeti - Mustafa
Lee Young Ae
Manifest'deki Ben karakteri net hemen anında evlenirdim
Happiness dizisinde olan başrol erkek karakter tam uyumlu olurdu bana bence🤔
Çatı katı aşk dizisindeki yasemin tam benim kalemim
Şey olabilir hayat bilgisi barbie küçükken aşıktım 😂
Kızılcık Şerbo daki Leman, valla o dizide tek beğendiğim kadındır. :)
Hiç kimse gelmedi aklıma. Çokta dizi izlerdim.
Diriliş Ertuğrul'daki Titus'u çocukken beğenirdim hala beğeniyorum
Türk dizisi olarak kalp atışı Ali Asaf Deniz oğlu yabancı bir dizi olarak da seks education cooper
Safiye Karahanlı diyorum. Baronun damadı olduktan sonra gerisi kolay 😄
Acı Hayat dizisi Mehmed diyorum. Kenan Imirzalıoğlu kalp ben.
Yusuf Çim diye bi oyuncu vardı şu aralar sahne alıyor mu bilmiyorum kesinlikle o
Bi tane de şarkısı vardı yaa evet baya sempatik bi çocuktu ama, yakışıklılıktan çok önemli olan da bu zaten bence
John wick ya dizi olmasa bile ben adama hastayım daha çok kişiliğine hastayım.
Çok iyi koruduğu için kore filminde ki my demon
EDHO dan Ömür.. tam benlik gözü kara ve dışılığı de kişiliği de efsane..
Merhamet dizisi vardı İbrahim çelikkol oynuyordu o dönem etkilemişti 😅
unuttum ya la :D
bu kadar işte benim olayım
Aile dizisinde Bedri ya da gaddar dizisi Enver galiba ben Alper Çankaya aşığım ♥️🤗
Hiçbiri is prensim Sercan la evlenemk istiyorum hayırlsula yoksa da bence ben kimseyle evlenmem gibi
Uzak şehirde ki Alya ile evlenirdim öyle birisi lazım bana 😅
Adını feriha koydum halil sdcfvgbnhbgvfdcs şaka şaka sen anlat karadeniz tahir miydi o başrol adam tip için değilde karakter olarak olur
Yalancı dizisindeki Mehmet Emir Gürsoy ile evlenirdim
Seninki kim
Sen anlat Karadeniz Tahir
Kiralık aşk Ömer ksksksk
Düşününce bilemedim :D Engin Öztürk ya da Engin Akyürek alakasız oldu ama olabilir:🤣
Kurtlar vadisi elif dişil karakteri yüksek koç ve başak burcu olacak hayır demem
Yalancı yarim- Barış akarsu 💫
"Aşk yeniden" Fatih 😂
Avrupa yakası Şahika
Lee min ho♥️ bof daki performansı özellikle 😂👌💘
Cocuklar duymasin haluk 🤭
Eşref tek, rajon tek...😀
Sen anlat Karadeniz Tahir
Sen anlat Karadeniz Tahir xlslsl
Shameless Carl Gallagher
Behzat Ç. - Savcı Esra
beni aldatacagini bile bile tony soprano
med cezir Yaman