Yillardir aradigm bir dizi var. Cok küçük sahnesini hatirliyorum. Eski bir turk dizisi. 30,40li yaşlar hatirlar diye düşünüyorm?

Genç bir kadın istemediği bir adamdan hamile kaliyor. Neden nasil hatirlamiyorum. Adam güçlü zengin. Holding sahibi olabilir, mafyavari karanlık işleri olabilir. Kadin tuvalette kabinlerden birine girip cocugu düşürmeye çalışıyor. (elbise askısıyla olabilir ama emin degilim) yalnız bu tuvalet bir ev tuvaleti değil birçok kabini vardi. Holding olabilir, otel olabilir vs. Adam kadını ve cocugu kurtariyordu. Kapıya tekme atarak girip kurtariyordu ama bundan da emin değilim. Daha sonra sahne değişiyor. Kadını azarlarken, sen bu çocuğun ne kadar kıymetli olduğunu biliyor musun gibi bisey söylüyordu. Elinde viski bardağı vardi. Nedense aklımda behzat uygur dizisi gibi kalmış. Ama adamın bütün dizilerini arastirdim onlar değil. Demek ki yanlış hatırlıyorum. 90lar sonu 2010a kadar bir arada yayınlanmış olması lazim. Bu kadar araştırıp bulamadığıma göre de tutulmadı erken kalkmış olabilir. Chatcpt de bulamadi. Hayal meyal bir sahne daha var aklımda ama bu diziye mi ait onu hatirlayamiyorum. Nolur bi el atın deliricem

Yillardir aradigm bir dizi var. Cok küçük sahnesini hatirliyorum. Eski bir turk dizisi. 30,40li yaşlar hatirlar diye düşünüyorm?