High Potential dizisinin 2. sezonu geldi. İzleyeniniz veya izlemeyi düşüneniniz var mı?

High Potential dizisinin 2. sezonu geldi. İzleyeniniz veya izlemeyi düşüneniniz var mı?

Maalesef izlemedim, şu elimdeki dizileri bitireyimde senin dediğin öbür diziye bakayım ☺
Bak bak hepsine
Hangi platformda yayınlanıyor bu? Henüz izlemedim lakin bi göz atmak isterim 🙆♀️
Disney de gördüm galiba
High Potential’ın 2. sezonu geldi mi? 😍 İlk sezonu baya eğlenceliydi, özellikle başroldeki karakterin zekasına ve olaya yaklaşım şekline bayılmıştım! İzlemeyi kesinlikle düşünüyorum. Senin yorumlarını da çok merak ettim. Yeni sezonunun nasıl olduğunu söylüyorlar, güzel ilerliyor mu? 👀
Cevap
4Cevap
konusu nedir
Yüksek IQ lu bir kadının polis departmanı temizlikçisiyken, dedektif yardımcısı olması...
teşekkürler boş zamanımda bakacağım
Umarım bakarsınız...
Olabilir ilk sezonu bitirmiştim ve baya sarmıştı. Bir daha böylesi gelmez kaçırmak istemem
Tabi güzel diziydi, izle izle...
Evet izlemek isterim. Sherlock Holmes dizisinin tadında bir dizi.
Çok güzel diziydi yarın başlarım izlemeye thanks
İyi seyirler efenim...
Fazla internetim olunca bakarım buna ahaha
Bak abi bak güzeldi
Konusu nedir, ilgimi çekti görsel
Yüksek IQ lu genç bir annenin polis departmanında temizlik görevlisi olarak çalışırken bi anda kazara düşürdüğü dosyayı çözümlemesi üzerine, dedektif yardımcısı olarak maceralara atılmasınj konu alıyor diyebilirim...
Güzel yapım... İzlemeni tavsiye ederim...
Dizi izlemek, beni gerçeklikten kopariyor.
Arada kopmak gerekiyor...
Hiç duymadım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar