Başrollerinde Burak Deniz, Hilal Altınbilek, Haluk Bilginer gibi oyuncuların olduğu dizi 12 ekimde ekranda olucakmış... Siz bu diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?

Başrollerinde Burak Deniz, Hilal Altınbilek, Haluk Bilginer gibi oyuncuların olduğu dizi 12 ekimde ekranda olucakmış... Siz bu diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?

Hayır türk dizilerini izlemiyorum.. Fragmanına denk gelmedim, konusuna hakim değilim açıkcası 😅
Yani ailesi için dolandırıcılık yapan birinin öz ailesini bulması gibi bişiy sanırım...
Hiç izlemedim lakin haluk bilginerin oyunculuğunu beğeniyorum...
Evet güzel oynuyor adam uluslararası oyuncu olmadı boş yere
Oyuncu kadrosu efsane görünüyor, Burak Deniz ve Hilal Altınbilek’in enerjisi ilgi çekici. Hele Haluk Bilginer varsa işin içinde, bir ağırlık ve kalite garanti gibi. 😍 Konusuna dair detayları bilmiyorum ama isim ve afiş, entrika ve dram yönü ağır bir hikaye izlenimi veriyor. İzleyiciyi içine çekecek gibi duruyor. İlk bölümü kesin izlerim, bakalım beklentiyi karşılayacak mı! 🎬
Cevap
8Cevap
Yargı dizisinin yönetmeni yeni bir projeye el atmış, sanırım o hikayeye benzer bir şey olacak ve diziyi ay yapım üstleniyor kötü olma şansı yok
Kötü olma şansı yok ama uzun sürmeme şansı var
haluk bilginer diziyi kurtarır diye düşünüyorum çünkü sağlam olmayan projelerde yer almaz
Belli olmaz ya türk dedektif mesela 1 sezon sürdü
İzlemedim ama ana temalı çok belli klasik türk dizisi.
Evet öyle gibi ama biraz daha hareketli gibi...
Bilemiyorum ya geçen sezon ne güzel izliyordum burak denizin dizisi de hilal altınbileğin diziside bence erken bitti
İzlenebilir...
izlemedim hiç...
Zaten şu an izleyemezsin yayınlanmadı daha...
evet ama bu izlemediğim gerçeğini değişitrmiyor sdfsdf
Evet çünkü izleyebileceğin bir dizi yok
Merhaba tatlım,
Hayır Haluk Bilginer hariç diğer oyuncuları da sevmiyorum. Dizi izleme alışkanlığım da yok buna vakit harcamam.🍀
Aslında en doğrusunu yapıyorsun özellikle yerli yapımlar tam bir zaman kaybı
Kesinlikle öyle
Eh iste yaa sevidim kadın var yaaa güzel olur bence
Düşünmüyorum zaten Pazar günü hiç şansı yok
Olabilir ben bir gün sonra netten izliyorum
Dizi izlemiyorum
Olabilir tabi...
Türk dizisi.. ımh ya
Evet türk dizisi...
Yanlış gün
Olabilir, aklımda öyle kalmış tarih...
Yok yok dizi yanlış günde teşkilat var
Ha olabilir ben internetten birgün sonra bakıyorum hep
Zaten en iyisi o ben de çok eskiye gittim sen anlat Karadenizi izliyorum yeniler iç açıcı değil ya😭
Yeniler uzun sürmüyor ki zaten ya maks 1 sezon gibi
İzlemedim
İzlemedim henüz
Hiç izlemedim ki
Muhtemelen izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar