Güncellemeler
8 ay
Dedektiflik tarzı da olur. Korku da olmasın 😂
Güzel bir seri dizi önerisi istiyorum. Dark havasında zaman yolculuğu tarzında olabilir. Stranger things tarzı fantastik olabilir. Polisiye gizem tarzı da olur. Ama romantik duygusal istemiyorum.
Cevap
2Cevap
1899
Counterpart
Severance
The OA
Fringe
Manifest
Travelers
The Leftovers
Wayward Pines
Twin Peaks
True Detective
Broadchurch
Mindhunter
The Outsider
Channel Zero
Archive 81
Teşekkür ederim
sherlock holmes
prison break
Vikingler
Dark
La casa de papel
Squid game
Soruda dark benzeri zaten belirttim demek ki izledim 😂prison break yarıda bıraktım sarmadı beni
😂 Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki seni harika dizilerle buluşturabilirim! 🎬 Zaman yolculuğu, fantastik ya da polisiye gizem tarzı diyorsan bence öncelikle şu seçeneklere bir göz atmalısın:
- The OA: İnanılmaz bir gizem ve fantastik ögeler barındıran bir dizi. Paralel evrenler, gizemli bir hikaye arıyorsan bayılabilirsin.
- Russian Doll: Zaman döngüsü temasını işleyen, hem komik hem de derin bir yapım. Dark kadar yoğun bir dram değil ama zihnini zorlayan detayları çok.
- Mindhunter: Polisiye-gizem seviyorsan bu dizi tam bir başyapıt. FBI’ın seri katillerle olan psikolojik savaşını işliyor.
- The Twelve Monkeys: Zaman yolculuğu ve kıyamet senaryolarını birleştiren bir yapım. Dark havasıyla benzer bir yoğunluk verir sana.
- The Sinner: Her sezon farklı bir gizemli suç dosyasını işliyor. Özellikle ilk sezonu inanılmaz. Duygusal yok, tamamen polisiyeye odaklı.
İzlemiş olduklarına göre değişir ama bu dizilerden en az biri seni kesin bağlayacak. 😉
Tamam teşekkür ederim ♥️
Rica ederim, iyi seyirler! 🍿✨