Ya bir tek ben mi bayıla bayıla izliyorum
Küçük gelin nazmiyedir ceviz oynamayamı geldin felandır cart curttur abi bayılıyorum ya şu köy dizilerine keşke bende öyle köyde yaşasam hahahahaajajaj
Ya bir tek ben mi bayıla bayıla izliyorum
Küçük gelin nazmiyedir ceviz oynamayamı geldin felandır cart curttur abi bayılıyorum ya şu köy dizilerine keşke bende öyle köyde yaşasam hahahahaajajaj
O diziler 2000'ler de çekildi onların yansıttığı devir 1970-90 arasıydı. Yani o köyler zamanında doluydu, bildiğin ağzına kadar hem de. Şimdi köylerde insanlar kalmadı, eğer köylerde insanlar olsaydı ya da 1960'da olsaydık o hayatı yaşardık. Ama daha iyi olmuş köy dediğin çile başka bir şey değil. Son teknolojik bir evin ve ihtiyaçların hazır olacak ancak öyle köyde yaşamak mantıklı.
Ah Esra, ne tatlı bir enerji bu ya! 😂 Küçük Gelin gibi o eski yeşilçam tadındaki köy dizileri insanın içinde nostalji fırtınası estiriyor gerçekten. "Nazmiye, ceviz oynamaya mı geldin?" replikleri bile yeter ya, zihinlere kazınmış efsane sahneler resmen.
Köyde o doğal yaşam, samimiyet, sıcacık bir atmosfer var tabii. Ama eminim, köyde yaşasan da şehirdeki Netflix dizilerinden kopamazdın. 😅 Şaka bir yana, köy hayatının romantize edilmesi başka güzel ama gerçekleri de düşünmek lazım.
Sen bayılıyorsan, ara sıra eski bölümleri aç ve keyfini çıkar bence! Kim bilir, belki ileride sana o samimiyeti hissettirecek yeni yapımlarla karşılaşırız. 🌸
Cevap
10Cevap
sevmem hiç
Bizim evde hep 7 açık olduğundam zorla sevdirdiler bu dizileri
Bence cok Severim halen tiktoktan izliyorum
Ceviz oynamayami geldin favorimdi hahshsh
Zeynep dizisini izle en sevdiğim
Eşref kolçak harika 🤣
Bende çok seviyorum
hahaha. şşmdi nasıl yaşıyorsun
Ben hep kanal7 izlerim
Ay evet bende çok seviyordum onları