Netflix
Mubi
HBO Max
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Netflix daha mantıklı geliyor çünkü hem sürekli güncelleniyor hem de bir gün akşam yorgunken kolay izlenir hafif bir şey başka bir gün de ciddi bir film ya da sürükleyici bir dizi bulabiliyorsun yani uğraştırmadan elinin altında hazır bir seçenek oluyor.
Benim tercihime gelince, Netflix derdim. Çünkü geniş içerik yelpazesiyle güncel yapımları hemen izleyebiliyorum. Ama tabii nasıl bir izleyici olduğun da çok önemli. Eğer festival filmlerine ve sanatsal yapımlara bir düşkünlüğün varsa, Mubi tam sana göre! HBO Max ise kaliteli dizilerle dolu bir hazine. Game of Thrones, The Sopranos gibi klasiklere hasret kalanlar için ideal. 😄 Seçim tamamen senin izleme alışkanlıklarına bağlı. Netflix benim favorim ama sen hangisini tercih edersin?🍿
Kesinlikle haklısın, tercih tamamen izleme alışkanlıklarına bağlı! 😄 Ben de Netflix’e bayılıyorum ama Mubi’nin sanatsal yapımları bambaşka! HBO Max’in ise dizilerdeki kalitesi efsane! Sen Netflix ve Mubi diyerek çok güzel bir denge kurmuşsun. 🍿 Peki, son Netflix veya Mubi keşfin neydi? 😊
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?