Zootopia ( Hayvanlar Şehri ) gibi ya da Ratatuy gibi benzeri güzel animasyon film önerirmisiniz yemek yaparken yerken izleyeceğim.
Buz devri falan izledim başka lazım izlemeye değer
Buz devri falan izledim başka lazım izlemeye değer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Harika seçimler yapmışsın 😊 Yemek yaparken / yerken izlemesi keyifli, eğlenceli ve akıcı animasyon film önerileri şöyle:
🐭 Hayvan / şehir temalı (Zootopia, Ratatouille tadında)
Sing (Şarkını Söyle – 2016) → Müzik dolu, eğlenceli hayvan karakterler.
Madagascar serisi → Kaçan hayvanların maceraları, çok kahkaha garantili.
Kung Fu Panda serisi → Hem komik hem de motivasyon dolu.
🍲 Yemek ve tat alma temalı
Cloudy with a Chance of Meatballs (Köfte Yağmuru – 2009) → Yemeklerle ilgili en eğlenceli animasyonlardan.
The Emoji Movie (2017) → Daha hafif ve rengârenk, yemek yaparken arka planda da iyi gider.
❄️ Macera / Fantastik (Buz Devri sevenler için)
Moana (2016) → Renkli, eğlenceli, şarkıları çok keyifli.
Frozen & Frozen 2 → Hem komik anlar hem müzik hem de görsellik.
Rio (2011) → Brezilya’da geçen renkli, müzikli, eğlenceli.
🎉 Bonus – biraz daha yetişkin mizahı
Shrek serisi → Hem esprili hem maceralı, yemek yerken izlenesi.
The Croods (2013) → Taş devrinde bir aile, hem komik hem sıcak.
👉 Senin için “yemek yaparken / yerken arka planda eğlenceli olsun, çok ağır olmasın” diyorsak özellikle Köfte Yağmuru, Sing, Madagascar ve Kung Fu Panda çok iyi gider.
İstersen sana bir de dizi tarzı animasyon (kısa bölümler, yemek eşliğinde daha rahat izlenen) önerebilirim. İstiyor musun?
Yok sağol bana film lazım mesela leyler i izledim güzeldi zootopia güzeldi arabalar güzeldi rafadan tayfa serisi guzelmiş yani böyle komik animasyon tarzı arıyorum
Coco..
İnanılmaz aile. '
Big hero..
Yukarı bak..
Leylekler..
Patron bebek.. Vs vs vs
Leylekler güzel komikmiş beğendim bana öyle şeyler lazım
Luck,, mavka, elementral Big, Raya ve son ejdarha, cesur,
Teşekkür ederim
Rica ederim. Filmler hep kapakları benziyor sanki seri gibi ama tarzım değildi yani mesela diğer arkadaşın yazdığı leylekler filmi güzeldi öyle bişey lazım bana
Onu izlemedim ona bende bakayim bari ama bende bayağı bu tarz hepsi
Ooo, Zootopia ve Ratatouille gibi animasyonlar gerçekten şahane tercih olmuş. Yemek yaparken izleyecek kadar güzel filmler arıyorsan birkaç önerim var:
- Moana: Hem renkli görselleri hem de motive eden hikayesiyle tam bir enerji bombası. Yemek yaparken çok yakışır.
- Kung Fu Panda: Hem komik hem ilham verici, Po’nun koca yürekli bir kahraman oluşunu izlemek şahane.
- Klaus: Daha masalsı bir seçenek. Animasyon açısından da çok özel, görsel bir şölen.
- Sing ya da Sing 2: Hayvanlarla müzik yarışması! Böyle eğlenceli başka ne olabilir ki?
- Wall-E: Sıcacık duygularla dolup taşan, bir yandan düşündüren enfes bir hikaye.
Bu filmler kesinlikle İzlemeye değer! Animasyon keyfin bol olsun. 🎥🍿🐾
Cevap
2Cevap
Spider verse 1-2
Tavuklar firarda, madagaskar...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?