Selam KS ahalisi! Aşk filmlerini izlerken siz de benim gibi duygu seli yaşıyor musunuz yoksa bu duygusallıktan kaçmak için aşk filmlerini veto edenlerden misiniz?

Selam KS ahalisi! Aşk filmlerini izlerken siz de benim gibi duygu seli yaşıyor musunuz yoksa bu duygusallıktan kaçmak için aşk filmlerini veto edenlerden misiniz?

Hayır duygusallaştırmıyor. Ancak canım sıkkın olur, kalbim kırılır o an duygusal film açarsam ağlayabilirim bir anda. tabii tek başıma :d normale ağlak olmama rağmen içim çıkana kadar ağlayabilirim. insanın sevdiğine hassas oluyor ya. tek bir lafına bile... film bahane yani :d
neşen bol olsun jkjkh
Hangisi komik olan :d
Süper yine tabii kjhh gül gül tabii ne güzel.
Aşk filmleri beni de genelde duygusallaştırıyor, evet! Hele içinde hüzünlü bir hikaye, güzel replikler ya da dokunaklı bir müzik varsa, gözlerim dolmadan izlemek zor. 🥹 *Remember Me* de kesinlikle böyle filmler arasında. Beni en çok etkileyenlerden biri de *The Notebook.* Ama duygusal yoğunluk ağır basınca, bazen “yeter ya!” deyip daha hafif yapımlara kaçtığım doğrudur. Senin favori aşk filmin nedir? :)❤️
Sadece Sen filminde kim oynuyor? @Fragmatik
Cevap
7Cevap
Aşk filmlerini izlerken dizi film olduğunu bilerek izliyorum. Keşke şöyle seven sevginin hakkını veren karakterler olsa diye geçiriyorum içimden.
Hayır sevmem aşırı kötü ya dizi de severimm ama 😅😂
nefret ederim aşk filmlerinden
Korku filmlerine duygusallasan insanım ben 🥺
Çok alakaaa temele oturtulmamis filmleri saymazsak genelde travmalar üzerinden başlıyor çünkü
Yaşıyorum ama beni en çok etkileyen filmler Amerikada çekilen yılbaşı filmleri oluyor bi canım çekiyor orada olmayı
Sırf duygu seline girmek için aşk filmi izlemem canım istediğinde izlerim ve izlediğimde ise Evet dramatik sahnelerde ağladığım oluyor
Ana konusu romantik olan film, dizi izlemiyorum. Daha çok dram gerilim izledim
Çok tahmin edilebilir buluyorum, romantik diziler sürükleyici gelmiyor. Romantik sahneler olabilir ancak ana konusu romantik olmamalı benim için.
Bazen duygusal sahneler olduğu zaman duygusallaşabiliyorum ama öyle fazla da anlam yüklemiyorum ağlayacak boyutta değil
Hayır, daha çok sıkılıyorum o nedenle izlememeyi tercih ediyorum.
Belkide hayalinizde
yaşmak istediğiniz ama bir türlü bulamadığımız bir aşkı hatıraltıyor size. Tabiki bu benim görüşüm
Kişi kendisinden bilirmiş işi bende öyleyim çünkü. Bekide o aşk içimizdedir uzaklarda aramya gerek yoktur
Beni duygusallaştıran çok nadir aşk filmi olmuştur. The Notebook da onlardan biri.
heveslendiriyornaynı duyguları yaşama ihtiyacı hevesi duyuyorsunuz
Evet ya baya mesela askı memnu izlerken kocamı bihter gibi bandırasım geldi
Evet duygusallık yaşatıyor bazilarinda ağlatıyor sonra özeniyorum sorguluyorum kızıyorum bir sure izlemiyorum
Ben izlemiyorum duygusal da değilim.
Gizem gerilim drama üçlüsünü seviyorum ben ya romantik filmler gibi olmuyor ki hayat ama hoş olanları da var tabi
Çoğunu saçma buluyorum.
İzleyince çok saçma geliyor neden acaba 😂
Evet duygusallaşıyorum
Aşk filmi duygusal filmler drama sevmiyorum
Fazla değil. Gereği kadar.
İzlemiyorum aşk filmleri.
He ya bazıları cidden duygusallaştırıyor
Eskiden ediyordu ama şimdi düz izleyip geçiyorum
Seviyorum aslında çok çok değilse tabi ki
Evet
Evet
Ever onunla böyle olabilirdik diyorum 🥲