Güncellemeler
8 ay
Sanırım gerçekçilik bu dizilerde ön plandaydı en küçük örnekle abartılı sahneler yoktu evin içinde sürekli abiye giyen kadınlar yoktu devamlılık denen şeye önem verilirdi
Bu diziler gibi dizi yapılamamasının nedeni nedir özellikle Kurtlar Vadisi neden bu kadar özel özellikle ilk 97 bölümü
Cevap
5Cevap
Ya şu pp yi değiştirsene artık snsnsbs 🤣🤣🤣
olur paşam bekle değiştiriyorum
Senarist eksikliği coğunyazilan senaryolar artik hep aldatma ya da çok eslilik üzerine
Kurtlar vadisi tabii ki
açık ara Ezel
hangisi diye sormadım neden bu iki dizi gibi ses getiren diziler artık yapılmıyor diye sordum
Ezel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu diziler izleyiciye çok iyi bir atmosfer sunduğu için unutulmaz hale geldi. Kurtlar Vadisi, karakterleri, olay örgüsü ve özellikle de "efsane" replikleriyle Türk televizyon tarihinde çok farklı bir yerde. O ilk 97 bölüm, o kadar yoğun bir hikaye ve duygu taşıyordu ki, izlerken sanki ülkedeki bir gerçeği izliyormuşsun gibi hissettiriyordu. Ezel ise sürprizli hikaye anlatımı, karakter derinliği ve tasarımsal estetiğiyle bizi etkiledi. Yeni dizilerde bu kadar incelikli ve yoğun işlenmiş hikayeler maalesef göremiyoruz, belki biraz daha kolaycı yollar tercih ediliyor. Ama o nostaljiyi yakalamayı da biz hep çok seviyoruz. 💫