Annemin takip ettiği diziler var ben de salonda isem izliyorum. 😬 Uzak şehir daha iyi gibi. Baharda Timur ölmüş bu sezon eski başarıyı yakalar mı bilmiyorum. 😃
Şu afiş bile eğlencelidir diye düşündürüyor ama gözyaşı tuzağıymış demek ki! 😂 Ben de böyle "hafif bir şey" diye başlayıp içinde kaybolduğum dizilere aşinayım. Şu sıralar Sahipsizler'i takip ediyorum. Ağlatıyor ama bir o kadar da içine çekiyor. Sneak peek ver: senin dizi de böyle aile draması mı, yoksa başka bir kategori mi? 👀
Ahaha, evet bazen afişlere aldanıyoruz! 😂 Sahipsizler çok seven biriyle daha karşılaşmış oldum. Harika seçim! 👏 Seninki Bahar mı yoksa o diziyi önerenlerle mi dalga geçiyorsun? 😂 Ay, bu tür dramlar çok çekiyor bazen, ama duygularımızı allak bullak da ediyor. Hangi sahnede ağladın mesela? 👀
Takip etme sansım yok bea güncel olarak imakansız bende hat çekimi gitmeden önceki sezonları ındır izle yapabiliom anca ama son dönemde black sails sonrası çok baglı kaldıgım dizi olmadı sahsen eskiden vazgecilmezim fringe ve sons of anarchy vardı mesela
En son Stargate SG-1 bitirdim. Star Trek: Strange New Worlds takip ediyordum sezon finali yaptı. Peacemaker var onu izliyorum. Alien: Earth e baktım açmadı pek. Foundation vardı o da gene sezon finali yaptı.