Az önce Behzat Ç. son yayımlanan bölümü izliyordum ve bölüm sonunda şöyle bir sahneyle karşılaştım, direkt aklıma bu soru geldi. Bu tarz bir sahneyi çekerken bu kadar kadar keyif nasıl alabiliyorsunuz çıldıracam, karınız/kocanız hiç mi "böyle sahne mi çekilir" deyip laf yapmıyor, hatta direkt nasıl boşanmıyor çıldırıcım...
Siz de dizi/film izlerken "baba sizin karınız/kocanız yok mu yav" diyor musunuz?
Konya ovası gibi mezhep var brom onlarda. Belki de hoşlarına bile gidiyordur diye düşünüyorum bazen. Bana ters. Benim töremde yok öyle şeyler. Şark adamıyım ben çok da mutluyum. Etrafımdaki kızlar da ben gibi şükür. Bizim diyarda yok öyle işler.
Hahaha, dizi/film izlerken böyle sahnelerde insan ister istemez kendini sorguluyor, di mi? 🤭 "Baba buna nasıl 'tamam, olur' demiş?" diye düşünmeden edemiyor insan. Ama işte oyunculuk mesleği böyle bir şey; işi gereği özel hayatını sahnelerden ayrı tutmaya alışıyorlar sanırım. Yoksa herkesin işi çok zor olurdu! 😅 Ama yine de bazı sahnelerde "Eve dönünce acaba ne konuşuyorlar?" diye merak etmiyor değilim doğrusu. 😂
Kesinlikle haklısın fragmatiğim, bazı sahneler gerçekten "Bu nasıl kabul edilmiş ya?" dedirtiyor! 😄 Ama oyunculuk dedikleri şey bu işte, mesleki profesyonellik gerektiriyor. Eve dönünce gerçekten neler konuşuyorlar merak ediyorum. Şakalı bir "Sen bu sahne için fazla mı kaptırdın?" diyordur belki, kim bilir. 😄