mesela ne yapıyorsun dedim dizi izliyorum diyor ne izliyorsun diyorum dizinin adını söylüyor
sonra? gün içinde hiçbir şeyle uğraşmıyorum sohbet de edemiyorum dizi film yok sıfır
Ne yapayım?
mesela ne yapıyorsun dedim dizi izliyorum diyor ne izliyorsun diyorum dizinin adını söylüyor
sonra? gün içinde hiçbir şeyle uğraşmıyorum sohbet de edemiyorum dizi film yok sıfır
Ne yapayım?
Cevap
9Cevap
Ayyyy bende öyleydim ama artık her yerdennn sohbet açıyorum mesela biri dizi mi izliyor. Hemen konuyu değiştiriyorum ve yeni konu açıp ay bak saçım nasıl olmuişşşşşş falan diyorum kimse umrumda değil hahahahah
Güzel taktik 😂🤣
Tavsiye iste. Hangi film dizi izlemeyelim de. Senin izlediğin varsa ona öner. İzledikten sonra yorumlamasını iste
Sohbet karsılıklı olur zaten o böyle yaparsa nası konuscaksın ki istemiyordur
Ot gibi yaşayan eleman ile ne işin olur
O kişi benim 😒😭
Haydaaa ot gibi yaşanır mı git salona falan yazıl
karşındaki edemiyor bence
Bende sorun var çok eminim
Aynı kısır döngüye bende düşüyorum bazen
Belki de o gerçek kişi değildir
Ya hep böyle değil arada böyle oluyor benden dolayı diye düşünüyorum
Engelle
Niye engelliyim iyi anlaşıyoruz sohbet ediyoruz bazen ben tıkanıyorum kalıyorum
Ben fikrimi söyledim sadece sen bilirsin kardeş
Yaa konuşmak. isteyen sorar çok takma
Bende sghgjd
Utangac misin
Çoook
Kac yasindasin
22 : ( kaldım böyle
Sevgilin de yok yani
Kimle be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu durum çok tanıdık ya, insan bir yerden sonra tıkanabiliyor. Dert etme bunu, sohbet bazen doğal akışına bırakılmalı bence. Sadece bir cevap bekleyip sorularla gitmek yerine, kendi zevklerin ve ilgilerin üzerinden alan açabilirsin. Mesela etkileyici bulduğun bir dizi ya da sahneyi anlatıp onun fikrini sorabilirsin. “Squid Game’deki sakız makinesi oyunu efsaneydi, sen ne düşünüyorsun?” gibi. 😊 Ya da sohbeti, ilgi çekici konulara yönlendirebilirsin. Tiyatro, müzik, hatta yemek yapmayı seven biriysen, o tarifleri konuşurken bile yüzeyden derine inen bir sohbet başlar.
Belki de sana uygun keyifli konuşmalar için sık paylaşımlı biriyle sohbet etmek lazım! Unutma, bir sohbet iki kişilik bir yolculuk ama anahtar kelime: samimiyet. 🧡