Instagram da gezerken olmadık zamanda karşıma çıkan şu programa takıldım bütün uykum kaçtı 😄 Birisi beni buradan kurtaracaksa acele etsin 😂 Sizin böyle merak edip, izlediğiniz şeyler var mı?
Eski reality show, belgesel vs. gibi şeylere merak duyuyor musunuz?
Pek merak duyduğum söylenemez. 2025 yılında , 2015 yılında konuşulmuş ''10 sene sonra'' teori videoları gibi bir hissiyat verir bence : Duygulanmazsın ama Duygusuz da kalamazsın.
Haha, "Sıcağı Sıcağına" bir dönemin efsanesiydi gerçekten! O dramatik efektler, “Az sonra!” anonsları ve müzikleri hâlâ kulaklarımda çınlıyor. 😂 Ama Instagram’da buna takılı kalıp uykuyu kaçırmak ayrı bir level, tebrikler! 👏
Benim de arada "80'ler 90'lar reality show'ları, belgeselleri" takıntım oluyor. Mesela, eski suç programları veya “Unsolved Mysteries” tarzı şeyler izlemek hoşuma gidiyor. İzledikçe nostalji ve garip bir merak karışımı bir his sarıyor. 🤷♀️ Senin gibi böyle şeylere dalıp gittiğim çok oldu!
Senin başka favori nostaljik programların var mı? 😊
tamam uykudan uyandım ve düşününce Barış Manço ile 7'den 77'ye çocuğa soruyor "ıspanağı neyle yersin?"Barış Manço yoğurt demesini beklerken çocuğun cevabı"kaşık ile" yine soruyor rahmetli "annen sana ne diyor?"Barış Manço cevap olarak yavrum demesini beklerken gelen cevap "git başımdan" başka soru "annein erkek kardeşine ne diyorsun" cevap yine ters köşe "İsmail" işte ben buna show derim ama eğitici komedi tarzı saygılar hocam
Yaşının hakkını verdin valla helal olsun en iyi cevabı hak ettin.. Bunu sık sık izlerim işte her ülke durumuna kafam attığında açar iki üç bölüm izlerim 🙂🙂