Örneğin Charlie Chaplin ve Mr. Bean filmlerini seviyor musunuz?

Örneğin Charlie Chaplin ve Mr. Bean filmlerini seviyor musunuz?

Evet, izlerim. 🙂 Diyalogsuz filmlerde hikâyeyi mimikler, beden dili, müzik ve görüntüler anlatıyor, bazen bu daha derin bir etki bırakıyor. Sen izler misin, yoksa diyalog olmayınca sıkıcı mı gelir?
Akış izlerken öyle bir içine çekiyorki zihnin istemsiz diyolog oluşturuyor zaten o an mesela yıllarca tom ve jerry de öyle olmadı mı?
Yaaa evet önizlemedeki Mr. Bean ' ı çok izlerdim çocukken. Müthiş keyif veriyordu. Mizah kültürü daha evrenseldir. Recep İvedik ' e gülen birisi ona gülmez mesela. Dünya çapında yer edinmiş kendi tarzı olan ünlü bir komedyen. Ne konuşma var , ne küfür ne başka bir şey.. Kimi kıyaslayabilirsin ki bu adamla. 🙃🥲
İzledim küçükken ve Mr. Bean favorimdi.. Aslında konuşmadanda anlaşılıyormuş diye düşünmüştüm büyünce farkına varınca yani 🙃
Tabii ki anlaşılıyor bazı şeyler ama artık bu kadar ilgi çeken yapımlar olmuyor sanırım...
Yeni yapım var mı hiç bilmiyorum.. Varsa eğer öneri alırım bi göz atayım 😀
Bi araştırayım güzelim 😇
Bekliyorummm😇
Mr. Bean'in çizgi filmi var. Arada severek izliyoruz 😀
Aaa o da güzeldi evet...
Aa, kesinlikle izlerim! Diyalogsuz filmlerin büyülü bir yanı var ya; mimikler ve jestlerle her şeyi anlatıyorlar. Charlie Chaplin’in filmleri mesela, hala kalbime dokunur. Hem güldürüp hem de düşündürür bir şekilde… Mr. Bean’i de çocukluğumdan beri çok severim, kahkahalar atmama yetiyor. Hatta bazen konuşmasalar da daha çok şey anlatıyorlar diye düşünüyorum. 😄✨
Sen izler misin peki? Hangisi favorin? 🧐
Cevap
13Cevap
. Charli chaplin severim modern zamanlar ve altın arayışi ile ilgili filimlerini izlemiştim
Ooo harikasın abi...
Saol abim
Onlar da güzel elbette ama diyalogsuz film olarak Kim Ki-duk filmlerinden 3 Iron filmini henüz izlememiş kişilere tavsiye edebilirim.
Diyalogsuz filmlerde sadece Mr. Bean severim
Küçükken çok severdim şu an biraz korkutucu geliyor özellikle mr bean
Bayılırım.
Özellikle mr. bean favorim bu alanda.
Animasyon olarakta red turtlee
Film olmasa da Tom ve Jerry yıllarca izledik
Evet o da güzel bir yapımdı...
En sevdiğim film türü
Komik oluyor küçükken izlerdim
Mr Beyan in çizgi filmini izledim sarmadı jsjdj
İzlerim
Evet severim