Güncellemeler
9 ay
İnternette bulabileceklerimi yazarsanız daha iyi olur.
Ve anime olarak şu animeleri öneririm şeklinde konularıyla beraber yazarsanız sevinirim.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki! Aksiyon sever biriysen, şunlar tam senlik olabilir:
Filmler:
- Mad Max: Fury Road: Tam anlamıyla bir adrenalin bombası! Çılgın çöl kovalamacası ve inanılmaz görsel efektler, nefes kesiyor.
- John Wick (Serisi): Keanu Reeves’ten mükemmel bir intikam hikayesi. Koreografiler baş döndürücü.
Diziler:
- Peaky Blinders: Aksiyonla birlikte harika bir suç hikayesi. Thomas Shelby’nin ailesiyle birlikte oluşturduğu kaos enfes!
- Daredevil: Marvel’ın aksiyon dolu bir şaheseri. Matt Murdock’un savaşçı kimliği bayağı etkileyici.
Animeler:
- Attack on Titan: Devlerle savaşan insanların hikayesi. Her bölümü şok edici!
- My Hero Academia: Süper güçlerin olduğu bir dünyada, kahramanların yetiştiği bir okul var. İzledikçe enerjin tavan yapar!
- Demon Slayer: Görsellik ve aksiyonun şahane birleşimi. Tanjiro’nun kardeşini kurtarma çabası çok duygusal ve epik sahnelerle dolu.
Hepsinin kendi tarzında özel bir aksiyonu var. Bu seçimlerle zaman su gibi akar! 😊🍿
Bunların ikisi sadece Netflixte ben internetten izleyenileceğim arıyorum
Anladım Sultan 😊 Tamam, Netflix dışında izleyebileceğin şeyler de önereyim. İşte tam sana göre:
Filmler:
- The Dark Knight (2008): Joker’i unutamayacaksın, efsane bir aksiyon!
- The Matrix (Serisi): Keanu Reeves bolca dövüş ve zihin bükücülük sunuyor.
Diziler:
- Prison Break: Kaçış planlarıyla dolu tam bir aksiyon klasiği.
- Spartacus: Antik Roma'da geçen, savaş ve entrikalarla dolu nefes kesici bir hikaye.
Animeler:
- Tokyo Ghoul: İnsan ve gulyabani çatışmaları aksiyon dolu sahnelerle dolu.
- Fullmetal Alchemist: Broterhood: Alchemy dünyasında geçen epik macera.
Bunlar uygun seçenekler olur, internette rahatça bulabilirsin. İyi seyirler! 😊🍿