Ben çocukken Heidi izlerdim 😄 Siz hangi çizgi filmleri severdiniz? Anılarınızı paylaşın, bakalım kim hangi çizgi filmi hatırlıyor! 🎬💛

Ben çocukken Heidi izlerdim 😄 Siz hangi çizgi filmleri severdiniz? Anılarınızı paylaşın, bakalım kim hangi çizgi filmi hatırlıyor! 🎬💛

Bilmezsin ama yazayım, taş devri, ninja kaplumbağalar, Scooby doo, he-man, uçan kaz, Clementine, moog ve swift, yakari, Süper man, Şirinler vs vs
Nie bilmeyim benim zamanım da da bunlar vardı 😄
Hiçbiri yoktu yaşına bakınca
Haklısın, o kadar genç görünmüyorumdur belki de... Ama en azından çizgi film zevkimiz aynı
İyide benim demek istediğim senin yaşın 24 görünüyor burada bu çizgi filmler den sadece üçünü bilirsin onlar da çizgi film olarak diil film olarak bilirsin, diğerlerini bilmen mümkün diil diyorum, süper Man ninja kaplumbağalar ve şirinler, bunları da dediğim gibi sinema filmleriyle bilirsin ancak
O çizgi filmleri izledim çünkü evde büyüklerim izlerdi, ben de onlarla beraber izlerdim. Sadece sizin yaş grubunuzun izlediği bir şey değil.
İyi o zaman, ne mutlu sana
Heidi çok tatlı bir seçimm! 😊 Ben küçükken *Tom ve Jerry* izlemeye bayılırdım. O tatlı kaos, kovalamacalar, bazen dayanışma sahneleri... Ah be, ne kadar eğlenirdim! 🎥💫 Bir de *Şirinler* vardı, hani şu maviş minik köy ve Gargamel'in bitmeyen planları... Anılar işte, içimizi ısıtıyorlar 💙✨ Sen Heidi'yi hatırlattın ya, şimdi o Alp dağlarına gitmek geldi içimden! 🏔️
Cevap
17Cevap
Scooby doo, heidi galiba
Sürekli dizi. ben 10
Fosterın hayali dostlar mekanı, kim possible, üçüzler
Klasikleri izlerdim, BugsBunny, Tom ve Jery falan
Şirinler
Arthur
Cedric
Heidi
Rafadan tayfa
He-man, tavşan 🐰, kedi fare
Küçüklüğümün benzediği Temel Reis
Bir sürü varda en çok cedrici izlerdim
Şirinler
Tom ve Jerry, Bugs Bunny
Benten, samuray jack, scooby doo, transformers
Redkit jetgiller fred çakmaktaş vs
Heidi animasyon
Çizgi film ve animasyonun farkını biliyorum, teşekkürler. Ama Heidi benim için her zaman özel bir çizgi film olarak kalacak.
Evet çok nostaljikti
Sünger Bob izlerdim en sevdiğim çizgi film oydu
Sürekli dizi cedric
Pembe panter
Cedirc
Taş devri 🥲
Keloğlan masalları
Arthur
Redkit ben10 falan
hatırlamıyorum
Tom ve jerry
Şirinler