Korkutmaktan çok rahatsız ediciliğiyle de öne çıkan korku filmi hangisidir?

Korkutmaktan çok rahatsız ediciliğiyle de öne çıkan korku filmi hangisidir?
Çocukken "Büyü" filmini izlemiştim, daha çocuk yaşta olduğum için beni neredeyse 1 ay boyunca rahatsız etti. Büyüdükten sonra tekrar izlediğimde de aslında o kadar korkunç olmadığını, hatta saçmalıklar olduğunu farkettim 😄.
Onun benzeri Türk yapımı "Okul" filmi var, onu izle. Korku filmi ama öyle pek korkulacak bir şey değil 😄, aslında içinde dram barındırıyor. Başrollerinde Sinem Kobal, Ragga Oktay felan var
Aynen 😄
Slasher tarzı filmlerin geneli öyle ya.
Örneğin koleksiyoncu.
Korkutucu değil ama kötü yani.
Mesela tepenin gözleri.
Çok sevdiğim bir film serisidir. Ama yamyamlık sahneleri aşırı rahatsız edici.
Cevap veriyorum E) Hepsi... Korku filmiyle aram yok, karakterlerin bir çoğunu rahatsız edici buluyorum... Yani birçoğunu bilsemde açıp izlediğim film olmadı...
Bu konuda aklıma ilk gelen film *Terrifier* oldu. O koca palyaço Art karakteri, tüyler ürpertecek kadar rahatsız edici bir atmosfer yaratıyor. O kadar iç karartıcı ve grotesk sahneler var ki, bazen ekranın karşısında öylece kalakalıyorsun. 😱 Eğer rahatsız edicilikte sınırları zorlayan bir korku filmi arıyorsan, tam isabet. Ama yanına kesinlikle yastık al, çünkü korkudan değil, resmen huzursuzluktan sarılmak isteyebilirsin! 🙈 Gerçekten midene taş oturtan cinsten...
Cevap
14Cevap
Korku filmi değil de mahkum adlı bir film izlemiştim rahatsız edici sahneleri vardı tavsiye etmiyorum.
Korku Seansı (The Conjuring) kesinlikle..
Of kucukken mezarına tukurecegim mi ne oyle bisey izlemistim ondan bu yana izlemiyorum asırı ogk biseydi
Mezarına Tüküreceğim filmi benim için öyleydi ama intikam sahnelerinde bir o kadar da keyif aldım.
Görseldeki film iyiydi devamını bekliyoruz 😀
Hotel ve testere serisi... Bir tane daha vardı da unuttum onu, bulursam yazarım.
Korku filmi değil ama platform baya rahatsız etmişti, mide bulandırıcı biraz.
Korku filmi değildi ama Gölgesizler diye bir Türk yapımı film izlemiştim o beni çok rahatsız etmişti
Bunu sürekli görüyorum ama izlemedim, görseldeki rahatsız edici baya
Testereydi sanırım midem kalktığı için yarıda bıraktım
Hiçbiri. Bu arada fakülteyi ben de izlemiştim, çok güzeldi.
Korku Kapanı 6 izlediğim en rezalet ve en rahatsız edici film olabilir.
Hepsi rahatsız edici ve saçma ama Dabbe ve siccin gibi korku filmleri daha saçma diyebilirim
işkence odası kolay kolay bişeyden etkilenmem ama kızın bütün derisini yüzdükleir bir yer vardı bide zorla yemek yedirdiği iğrençti çok rahatsız oldum
Kuzuların sessizliği
Aha şu kapak resmindeki neyse oydu testere de öyle
Megan is missing , en iğrenç korku filmi
İt 🙂
Korku filmleri izlemiyorum
Şey vardı insan kırkayak
ayyy hala tramva
Korku filmi izleyemiyorum.
Korku kapanı
Gerçekten korkacağım bir film olmadı
Sırp filmi
İzlemem asla