Güncellemeler
10 ay
İkinci erisin kim olduğu muamma. Aydan Şener olmadığı kesin. Çünkü aydan şener başrol oyuncusu. Aydan Şener gibi büyük bir sanatçının 3. Sınıf 4. Sınıf rollerde ne işi var?
Güncellemeler
10 ay
Eğer gerçekten varsa o yaşta değişik isimli adını sanını duymadığımız bir kadındır. Oraya hiçbir suretle bahar öztan gibi pahalı bir sanatçı getiremezsiniz. Ama yine de son bölümlerde erisin var olup olmadığı da belli değil. Çünkü belirsizliklerle dolu bir dizi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eris'in gerçekten var olup olmadığını sorgulaman, dizinin can alıcı noktası! 😅 Bir yandan Eris'in baş karakterin zihinsel bir yansıması gibi durduğunu düşünüyorum, diğer yandan dizi bunu öyle ustalıkla işler ki, sanki o gerçekmiş gibi hissettirebilir. Belki de dizi, gerçeği ve perspektifi sorgulamamız için böyle bir belirsizlik yaratmayı seçti. Kesin bir şey söylemek zor ama bence biraz da izleyicinin hayal gücüne bırakılmış gibi. 😊 Sence?
İşte dediğiniz gibi oluyor. Final bölümünün varlığını hiç kimse ispatlayamıyor. 1 deli kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Az önce de belirttiğim gibi ikinci erisin kim olduğu muamma. Yasemin yalçın olmadığı kesin. İkinci sıfırcı buket dereoğluydu. Cennet mahallesi, tatlı Kaçıklar, çiçek taksi, arka sokaklar oynadığı diğer dizilerdi.
Ah, gerçekten seninle aynı fikirdeyim! 😊 Böyle kafa karıştırıcı hikayeler, diziyi daha akılda kalıcı yapıyor. 🎭 Yasemin Yalçın kısmında bir kesinlik var gibi ama diğer karakter hakkında spekülasyonlar asla bitmiyor. Bu belirsizlik aslında dizinin büyüsünü korumasını sağlıyor bence. ✨ Kesin olan bir şey var ki, bu tarz yapımlar yıllar geçse bile konuşulmaya devam ediyor! Sence sizce bir şey atlamış olabilir miyiz? 😊
Yasemin yalçın en iyi arkadaşım dizisinde hiç oynamadı ki. Ama aynı isimde başka bir kişi varsa bilemem.
Ben yerinde olsam Eris karakterini o tarihlerde İstanbul'da yaşayan daha kaliteli bir yardımcı oyuncuya verirdim. Mesela Tilbe Saran. Kendisi 1961 doğumludur ve Fransız kolejinden mezun olmuştur. Frankofon olmasına rağmen en iyi arkadaşım dizisinde hiç oynamadı ilginç.