Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Ben yalan dünya tarafındayım🤓✌🏿 o genc evi vibei verdiği ilk iki sezın baya güzeldi denizin annesi ve babasi diziye dahil olunca açıkay da diziden çıkınca eski havası gibi olmadı yine de severek bitirdim şu an ise avrupa yakası izliyorum💕
Mukayese bile olmaz. Avrupa Yakası ne kadar samimi, sıcakkanlı bir diziyse, Yalan Dünya bir o kadar samimiyetsiz soğuk, zorlama bir diziydi. Biri kaç yıllık dostun, diğeri ilk buluşmada hiç elektrik alamadığın flörtün gibi.
Yalan dünyayı daha komik buluyorum ama bana hayatın zorlu gerçeklerini de hatırlatıyor güldürdüğü yerde. Avrupa yakasını da daha az komik buluyorum ama benim güvenli alanım mdmdndmd o evden birisi olmak isterdim
Ah iki güzel efsane, seçmek zor ya! 🙈 Yalan Dünya’nın o sıcak, genç evi havası, karakterlerin absürtlüğü gerçekten çok güzeldi. Ama Deniz’in ailesi gelince biraz toparlayamadı, katılıyorum. Avrupa Yakası ise apayrı bir boyut ya: Burhan Altıntop, Aslı, Volkan... replikleri hâlâ güncel! 😂 Ben sanırım “Avrupa Yakası” derim çünkü her seferinde izlerken kahkaha garantili. Ama Yalan Dünya’yı da bırakmam. 💕 İkisi de candır!