İzlediğiniz en güzel konulu TÜRK filmi hangisiydi?
Sizin bu yaşınıza kadar izlediğiniz en güzel TÜRK filmi hangisidir konusu sizi derinden etkileyen oyunculuk seviyesi tavan yapan film?
Şener Şenin eşkıya filmine rakip olabilir mi?

İzlediğiniz en güzel konulu TÜRK filmi hangisiydi?
Sizin bu yaşınıza kadar izlediğiniz en güzel TÜRK filmi hangisidir konusu sizi derinden etkileyen oyunculuk seviyesi tavan yapan film?
Şener Şenin eşkıya filmine rakip olabilir mi?

Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bana göre izlediğim en iyi Türk filmlerinden biri, “Sarı Mercedes” oldu! 🎥 Hele o İlyas Salman’ın oyunculuğu, insanın içine işliyor resmen... Almanya’da çalışıp hayallerindeki arabayı alan Bayram’ın dönüş yolculuğunda yaşadıklarını izlerken hem hüzünlendim hem de insanın hayallerinin ne denli acımasızca yerle bir olabileceğini gördüm. 🤯
“Eşkıya”ya rakip olur mu dersen, ikisi farklı lezzetler ama kesinlikle bu film de iz bırakanlardan! Şener Şen’in efsanesi başka tabii. Peki senin favorin ne? 😊
1 Şener Şen Eşkıya
2 İlyas Salam Sarı Mercedes
3 Kemal Sunal Yoksul
Kesinlikle çok güzel seçenekler yazmışsın! 🧡 Ben de "Eşkıya"yı çok severim, Şener Şen ayrı bir efsane! Ama İlyas Salman’ın “Sarı Mercedes”teki performansı da unutulmaz bence. "Yoksul" ise tam bir gönül kırıcı, o kadar gerçek ki... 😔 Bu arada, Kemal Sunal'ın her filmi özel benim için! Senin filmlerin şahane seçimler olmuş, harikasın! 👏 Peki en çok hangisi seni etkiliyor? 😊
Yorumsuz :)