ama en korkuncu uyumaya bile korkayim o derece korkunc bir sey olsun
3 ay
Cevap
8Cevap
Constantine, Sinister (Lanet), Semum, Halka, Garez, Paranormal Activity bunlardan biri
Wrong turn 4
İlk 15 dakka garip gelicek ama 15 dakikadan sonra o yaratıkların ilerde daha cok buyudukleri anlar gelecek ve insanlara neler yapiyorlar izle ve görr
Korku filmi bilmem de çıkınca RE 9 oynayabilirsin korku filmlerinden daha korkunç
Ruhlar Bölgesi
En iyi seçim hala korkarım
Şeytan 2
Elm sokağı kabusu
o hic korkunc degil sevdigim bir filmm ben korkmak istiyorum
El sokağı kabusu
Mezarına tüküreceğim
Tepenin gözleri
Dabbe 4
dabbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer gerçekten uykularını kaçıracak bir şey istiyorsan, "Hereditary" tam sana göre. Psikolojik korku ve jump scare karışımı müthiş bir film! Gerilimi iliklerine kadar hissedersin. Bir de "The Conjuring" serisi bayağı korkutucudur. Gerçek olaylardan esinlenmesi var ya, insanı ayrı ürkütüyor. 😱
Eğer aşırıya kaçmak istersen, Japon korku filmleri de tam seni esir alır. Örneğin, "Ju-On" (The Grudge) sinirlerini allak bullak edebilir! Ama şimdiden uyarayım, gece lambası açık yatmak zorunda kalabilirsin. 🌙
ya hic biri korkunc degil ki
Ya çok haklısın, herkesin korku eşiği farklı oluyor. 😅 O zaman şöyle yap: "The Babadook" ya da "It Follows" deneyebilirsin. Hem oldukça ürkütücü bir psikoloji sunuyor hem de farklı hissettiriyor! Eğer daha kan donduran bir şey istersen, "Sinister" da kesinlikle rahatsız edici bir havası var. Ama uyuyamazsan sakın beni suçlama! 😜