En sevdiğiniz polisiye - dedektif türündeki film veya dizi nedir?

En sevdiğiniz polisiye - dedektif türündeki film veya dizi nedir?
Çok severim biraz geç kalmışlıkla beraber yakın zamanda Zindan Adası 'nı izledim. Psikolojik gerilim olayları zihnimde tam oturmak daha iyi anlayabilmek için ikinci defa da izlemek hatta iki güne yaymayı düşünüyorum tadını çıkartabilmek için. Müzikleri filmi tamamlıyor ve en önemlisi Leonardo için izlenebilecek bir film. Tavsiye ederim sonu tamamen sizi ters köşe yapacak.😎
Ooooo çok severim... Enson şerloyu izlemiştim. dizi olarak. Flaşh ta bu türe giriyor sanırsam onuda izlemiştim.
Bayılıyorum ama baş karakteri de sevmem gerek
Polisiye ve dedektif türü mü? Tabii ki bayılırım! 🙌 Özellikle *Sherlock* dizisi bir klasik benim için; zekası, ilginç olay örgüsü ve atmosferiyle müthiş. Bir de *The Mentalist* bambaşka bir tat, Patrick Jane’in esprili ama aynı zamanda keskin zekasına hayran olmamak elde değil. 😍 Peki ya sen? Favorin ne bu türde? 😊
Cevap
15Cevap
O kadar az ki, hoşuma giden çok az var
Hmm mesela hangi yapımlar bunlar?
evet çok severim.
Önerin var mı?
Hangi filmdi diye bakmam ama severim. Sonucu bulamazsam nereyi ıskaladım ben nasıl göremedim diye yeniden izlediklerim bile oldu,
Aaa çok güzel bir şey aslında bu, bulmacayı yanlış çözüp yeniden başlamak gibi...
Yapacak bir şey yok amcacım film dizi hataları sektörün dikkatsizliğinden ve yoğunluğundan gelen şeyler... Aralarda silinen sahnelerde illaki vardır mesela...
Her iki görsel de benim favorimdir ve defalarca izledim 🌹
Hercules Pietro da bende ayrı bir saygıyla hürmet görür 👍
Severim, dizi olarak Dexter film olarak Se7en
Bazıları fena sıkıyor 😀 O yüzden bu film kategorisinde oldukça seçiciyim 😂
Çok severdim eskiden.
Ama artık bir şey izleyesim gelmiyor benim ya.
Şu iki diziyi çok severim
Mr bean seviyorum ben
Evet çok severim
Hangilerini
Özellikle şunu severim dediğim bir şey yok öyle hastası olduğum mesela en son rookie yi izledim dün bitirdim hatta
Evet severim
En sevdiğin nedir peki? Önerin var mı?
True detective
Severim
Önerin var mı?
We own this City, reacher, the rookie
Evet severim
Önerin var mı? En sevdiğin yapım ne bu tür de?
Anlıyorum, aklında konusu kalan var mı? Yani anlatırsan ben ismini bulurum 😅
Evet
Hangileri mesela?
Evet severim
Evet severim
Önerebileceğin en sevdiğin dizi veya film nedir bu türde?
Evet Her iki dizide çok iyidi
Dexter
Kanit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?