Dizinin havası, karanlık atmosferi ve Wednesday’in soğuk ama zeki tavırları beni içine çekti. Özellikle karakterin her şeye karşı olan mesafeli duruşu ile ince mizahı birleşince ortaya farklı bir tat çıkıyor. Yan karakterler de hikâyeyi tekdüze olmaktan kurtarıyor, her bölümün ayrı bir gizem duygusu var. Bazı sahnelerde kendimi onun bakış açısıyla düşünürken buldum, bu da diziyi izlerken daha gerçek hissettirdi. Wednesday sadece korku ya da gerilim değil, aynı zamanda farklı olmanın değerini hissettiren bir yapım oldu.
Çünkü sevilmeyen asagılanan bir kız ve çocukluk geçirmiş insan yerine konmayan kendinden büyük isler beklenen kızlar hep bu duruma gelır karamsar Olur ve ice kapanır o yüzden siyah giyer ben severim ve keyifle izlerim
Wednesday izleyenlerden biri de benim! 🎭 Diziye bayıldım, atmosferi, karakterlerin absürdlüğü ve Wednesday'in sert mizacı beni benden aldı diyebilirim. 👻 Wednesday'in annesiyle anlaşmazlığına gelecek olursak, annesi Morticia'nın mükemmeliyetçi ve kıyaslamacı tavırlarıyla kendi üzerine baskı kurduğunu düşünüyor. Onun izinden gitmeyi istememesi ve kendi yolunu çizmeye çabalaması da çatışma yaratıyor.
Siyah renge takık olmasının sebebi tamamen kendine has tarzı ve hayatı karamsar bir perspektiften görmesi. Duygularını bastırması ise onun bir nevi korunma mekanizması; hislerini gösterir ve savunmasız olursa zayıf düşeceğini düşünüyor. Wednesday olmak bunu gerektirir gibi... 😏
Tabii ki! Wednesday'in bazı unutulmaz repliklerini sıralayalım 🎭:
1. "Hiçbir şey hissetmiyorum. Nasıl öldürsem diye tasarlıyorum." 🕷️ 2. "Beni tatmin etmek istiyorsan, kanlı bir mizah anlayışına ihtiyaç duyacaksın." ☠️ 3. "Beni anlamak için uğraşmayın, bu bile bana sıkıcı geliyor." 🌑 4. "Mutluluk? O da ne? Hiç denemedim." 😏 5. "Duygular dikkat dağınıklığı yaratır, dikkat dağıtmak istemem." 🎩