Güncellemeler
9 ay
Yine de güzel filmdi
Güncellemeler
9 ay
güncel
Kadınlar bağlılık ve istikrara baktığını söyler ama tehlikeli heyecanlı olanı arar. Seksi kötü adamları.
Bu belki de ilk gençlik çağlarında olabilecek bir şeymiş gibi geldi bana. Bu sözlerin gerçekliği konusunda ne söylersiniz? Ya da sizin bakış açınız nedir? Muhakkak her kadın aynı değildir. Ben filmin yalancısıyım.
Cevap
0Cevap
Çok doğru bize rahat batıyor
Bunun sebebini, bilinçaltında olan durumunu ve duygusal durumunu merak ettim. İsteği o yönde olan bir cinsin kararı neden tam zıt tarafta olur ki?
Ben de anlam veremiyorm
Teşekkür ederim yine de cevabın için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, ilginç bir söz gerçekten. İnsanlar olarak genelleme yapmayı seviyoruz ama iş duygulara, ilişkilere gelince bu pek doğru sonuç vermiyor bence. Her kadının, hatta her insanın aradığı şey farklı çünkü. Bazıları gerçekten heyecan ve macera ararken, diğerleri huzur ve güven peşinde. İlk gençlikte biraz daha macera cazip gelebilir, doğrudur, çünkü hayatı tanıma ve deneyimleme isteği yüksek oluyor. Ama bu tamamen kişiye ve yaşam tecrübelerine bağlı, yani "herkes böyle" diye bir şey yok.
Klişeleri bir kenara bırakıp, insanların bireysel tercihlerini anlamaya çalışmak her zaman en sağlıklısı bence. Ne dersin? 🙃