Dizi ya da film olarak size hangisi daha korkunç geliyor.

Dizi ya da film olarak size hangisi daha korkunç geliyor.

paranormal olaylara zaten inancım yok gerçek de değil. seri katiller de maalesef ülkemizde var öyle ruh hastası tipler. kimse karşılaşmaz umarım.
dizi film olaraksa genellikle psikolojik gerilim severim ben. mesela the fresh ya da testere serisini buna örnek gösterebilirim.
Güzel örnek
Paranormal olaylara alışkınım ben, senin de bildiğin üzere korkudan zevk alan korku sinemasına aşık bir insanım.
Seri cinayetler dosyası katiller konusu ilgimi çekiyor ve bence, bu konuyu oldukça daha ürkütücü buluyorum. Mesela son 🔚 izlediğim bir seri cinayet kesitinde genç yaşta olan bir hemcinsimin satanizm ayinine katıldığı ancak hoşlandığı kişi tarafından kesilip yenildiğini izledim bu oldukça korkunç 😖.
Maalesef ve bu cinayetlerin üzeri sır gibi örtünüyor çok acı verici 😶
@тωιикℓє izleme geçmişimde olması lazım bulursam atarım
@тωιикℓє rica ederim
https://youtu.be/o9aoIxowoOE?si=ZZYk0J7qxk1yuIHs
Buyrun buldum eski kanalımda. 🌻
@тωιикℓє attım. 💫
@тωιикℓє lafı olmaz canım 💖
Tabiki de paranormal olaylar daha korkunçtur. Çünkü göremediğin ilginç olaylarla oluşan birşeydir ve insanın ruhunu bedenini çökertir bunalıma sokar uyutmaz.
Seri katil ise gözle görülür şekilde fiziken yapılan birşeydir. Gördükten bi süre sonra alışıyorsun tıpkı kurban kesimi gibi..
Paranormal olaylar daha korkunç çünkü göremediğin varlıklar ile muhattap oluyorsun.
Psikopatlar o kadar korkunç değil deli deliyi görünce çomağını bırakır kaçar demişler.
Gece uyurken yatağından havaya kaldırılmak ancak neyin kaldırdığını görmemek. Seri katiller halt etmiş.
Bence paranormal olaylar daha korkunç! 😱 Çünkü seri katiller sonuçta insan, bir mantıkları ve motivasyonları var. Ama paranormal olaylarda iş tamamen bilinmezlikte; hayalet mi, şeytan mı, başka bir boyut mu… İnsan izlerken iradesini kaybediyor resmen. Arka arkaya ışığı açmak zorunda hissettiğim çok film oldu bu yüzden. Ve o uzun saçlı kıza kesinlikle gece denk gelmek istemem! 😅
Cevap
16Cevap
Seri katil bence çünkü gerçek..
Bence ikisi de normal ben korkmam
Seri katil mi cin mi dersen seri katil derim... Cin mi asla mücadele edemiceğin ve inanmadığın ruhlar mı dersen cinler derim hdjdjd ikisiyle de başedebilirim korkmuyore yeter ki çaresi olsun
Paranormal olaylar kesinlikle. Seri katiller tek seferde işi halleder ve biter. Ama paranormal olaylarda aklını yitirip sonra ölürsün.
Hepsi korkunç kaç kere soylicem daha böyle görseller koymayın buraya korkuyorum aaasjjd
Ben seri katilleri görer görmez aşık oluyorum
Vardır bi anormalliğimiz fdjsjs
İtiraf ediyorum neyse ki 🤪
😜🖤
Seri katilin hakkından gelebilmek 10 da bir olsa da mümkün ama ruhtan, şeytandan, cinden ya da iblisten cennetlikte olsan kaçamazsın Sayın Chooper. Paranormal almıyım sjshsjsjs
Seri katiller tabii ki. Paranormal olaylar gerçekle hiç alakası olmayan hayaller üzerine kurulu saçmalıklar dizisi 😂 Ama seri katiller gerçek hayatta var olan bir durum.
Paranormal olaylar fikrimce akıl hastalığıdır seri katiller diyorum çünkü hayatan kopartabilir şimdi akıl hastalığının çözümü var psikolojik tedavi alırsın.
Hepsi travma sebebi bunları izleyen ruh hastası olur nett. Bunları katiyyen izlemem hepsi birbirinden korkunç. İzleyenlerin bakışlarında meymenet kalmıyor cidden.
Birisi psikolojik olarak bizi yaralar. Diğeri kesip biçer sjjwjs Seri katil daha kötüdür ya, düşünsene doğruyo bizi Allah'ımm sen koru 🙄
Seri katil ruh hastalığı fani bir durum, ama paranormal öyle bir olay yaşarsın ki bir daha unutamazsın
Paranormal olaylar: 80
Seri katiller: 70
Paranormal olaylar daha korkunç. Görmediğin bir şeyle nasıl savaşacaksın ki
Paranormal olayları pek korkunç görmüyorum seri katiller bence daha korkunç
Paranormal diyorum seri katiller ilgimi çekiyor 😄
Katili aşık eder kaçarım diğerleriyle işim yok sjsh
Seri katiller zaten paranormal olaylar yaratıyor yani seri katiller başta
İkiside çok korkunç hele şu görsel hepsinden korkunç illa korkutucaksın sjdjhs
Benim için hiçbiri söylersen kür sonrası kalp çarpıntısı ☠
Katil filmlerini hep çok sevmişimdir jxjdjf
Panarolmal olaylar çok korkunç
Açık ara farkla paranormal olaylar. Seri katil de insan sonuçta bir şey olur geberir gider. Lakin akşam haberlerini izlerken karının biri ekrandan çıkarsa kitlenir kalırsın.
Seri katiller...😱
Seri katil daha kötü birini öldürüyosun
İkisi de yeterince korkunç ama psikolojik olarak paranormal olaylar daha çok olumsuz etkileri olabilir.
Al birini vur ötekine
İkiside korkunç değil ama izlemeyi seviyorum😀
Paranormal olaylar daha korkunç geliyo
Seri katiller
%50 enflasyon olan ülkede yaşamak
Paranormal olaylar
Seri katiller daha korkunç 😱😂
Seri katil tabiki cinleri severim ben
Her ikisi de birbirinden kötü.
Paranormal olaylar ya
Paranormal olaylar, seri katil amannnn
Seri katiller bence daha korkunç