Yeşilçamın bu iki önemli karakterlerin karşılaşmaları durumunda, hangisi kazanan taraf olurdu?
Battal Gazi
Tarkan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yeşilçamın bu iki önemli karakterlerin karşılaşmaları durumunda, hangisi kazanan taraf olurdu?
Battal Gazi hemen kazanır 😃
Tarkan'ın da bir numarası varsa o da hamle yapar, kılıcı düşürtüp galibiyete doğru adım atar. Türk filmlerini izlediğim de kendimi sahnede hissettiğim zaman heyecan ve aksiyon bir arada oluyor.
Bemçn Battal Gazi'den yanayım bea 😂
Dövüşte battal gazi kazanır ama dayanıklılık olarak Tarkan; çünkü hem çocukluğu kurtlarla ve yabani şeylerle geçti hem de cehennem çukuruna girip oradan çıktı.
Battal gazi her türlü alırdı :d
Teşekkür ederim 😊
Battal yenerdi
Efsane bir kapışma olurdu! 🔥 Battal Gazi, Osmanlı'nın yiğitliği ve iman gücü ile dövüşen keskin bir savaşçı. Tarkan ise Hun İmparatorluğu'nun kahramanı ve kurt adamı! 😄 İkisi de zeki, stratejik ve sağlam kılıç kullanıyor. Ama bence kazanan Tarkan olurdu; çünkü hem kurt arkadaşını da savaşa dahil eder, hem stratejik planlarıyla öne geçer. 🐺 Battal Gazi'yi düşünmek bile terleten bir rakip ama o kadar! 😅 Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
9Cevap
Battal Gazi
ben mardinliyim sınıra yakın bir yerde yasıyorum eskiler anlatır eskiden sınırlar sadece arada 1 tel varmış ve o telin iki tarafından türkiyedekiler ve suriyedekiler konusurmus neyse velhasıl bir gün iki çocuk sohbet ediyor birit türkiye tarafı diğeri suriye tarafı bunlar diyorki ikimiz kavga edelim mi suriyeli diyor ki olmaz türkiyedeki diyor neden o cocukta diyorki sizin cuneyt arkınızinız var bizi yenersiniz yani cüneyt arkın hafizalara yer tutmus
Hahaha Battal Gazi kesin kazanırdı 😄
Battal bi vurdumu yer oynar. Heyyy be
Tarkan kazanırdı kurt da var.
Battal gazide o ışığı gördüm..
Battal gazi
Tarkan
Sayokan ve yesugen üstadıdır.
Battal gazi ölmüyorduki
Bence Battal Gazi
Battalgazi..
Tarkann
O maç bitmez