Kesintisiz izlediğiniz filmler oldu mu? Ya da peş peşe birkaç film izlediğiniz...

Kesintisiz izlediğiniz filmler oldu mu? Ya da peş peşe birkaç film izlediğiniz...

Evet. Ama artık bin tane filmi izlediğimden çoğunda sadece sesten bile kim kimdir, olay nedir, kime ne olacak vs biliyorum. Bu yüzden başka işleri yaparken arkada ses olsun diye açıyorum çoğunu.
Peş peşe hayır zira bir filmi baştan sona sardırmadan izlemem için müthiş harika ötesi bir şey olması lazım beni çeken 🤩
Mesela geleceğe yönelik filmler çok ilgimi çeker, uzaylı veya uzayda çekilenler (gibi), ondada kamera açısı ve gerçekliği önemli aksi taktirde çocuk filmi gibi oluyo duyguya giremiyorum 🤣
evet her film düzgün olmuyor...
İzleyemiyorum 1saat45 dakikalık bir filmi bazen 15'er dakikalik şekilde 2-3 günde izliyorum bazensebir dizi bölümünü tek seferde bitiriyorim. Çocuk küçük olunca hiç belli olmuyor
Kesintisiz izlediğim filmler tabii ki oldu, hem de sık sık! 😄 Genelde heyecanlı ya da sürükleyici filmleri izlerken gözümü bile kırpmam. Mesela "Inception" ya da "Harry Potter" serisini başlatırsam ara vermek mümkün değil. 🍿 Ama itiraf edeyim, bazen araya çay-kahve koyup keyfi uzatmayı da seviyorum. Peş peşe film maratonları ise tam benlik, özellikle tatil günlerinde!😊
Cevap
26Cevap
Rocky serisinin ilk 3 veya 4 serisini öğle vakti başlayıp, gece 4 gibi bitirmiştim.
Bende şu an yanda küçük ekranda çok güzel bir film seyrediyorum... 🤩🤩🤩 Biliyorsun birazcık dikkatim dağılabiliyor...
Evet önerdiğin film 🤩🤩🤩
izlerim tabi ki de
İzlerim hatta bazı film serilerini oturup bitirmişliğim de var. Karayip Korsanları, Rocky serisi gibi.
Evet oldu mesela seri olarak, son durak , hızlı ve öfkeli , korku kapanı ve testere filmlerini izlemiştim...
3 saati aşarsa bölünür herhalde ya çok sarması lazım ki tek seferde bitireyim cevaplar dağınık siz ayıklarsınız pirincin taşını
4 sene oldubhala şahsiyet dizisinin son sezonunu izlemedim 🤣😂
Evet izliyorum. Ara verirsem o fimden bir şey anlamam ki? :)
Peş peşe izlersem ruhum daralır başıma ağrı saplanır. Haftada 2,3 izlerim
Evet izlerim. Film ne kadar kötü olursa olsun bitirmeden bırakmam.
Sevdiğim dizilere runner yapıyorum. Bazen 4-5 sezon tek seferde izliyorum...
Film ortasında illa bi sigara molası veririm, tadı çıkar
Evet, bendeki bu merak izlemezswm çatlarım shwhhsjshs
Hayır genelde sıkılırım
Genelde iş yaparken izliyorum öyle olunca da bikac tane üst üste de uuor bazen
Uzun zamandır film izlemeye vakit bulamıyorum. Aslında çok severim ama zamanım aşırı kısıtlandı diyebilirim.
Eğer seri veya bölüm değilse oturduğum gibi bitiririm hiç koltuktan kalkmam.
İmkansızı isteme bizden ddjjs
Neden ki tatlım? Bi oturuşta 1 sezon bitirenler kesintisiz film izleyemezler mi :D :D :D
İzlerler benim için imkansız dmfj
Filmin çekiciliğine bağlı. İzleyici içine almasına.
Evet izlerim
Sinemada evet yoksa evde filan. Zor
Yarım bıraktığım zaman keyif vermiyor
Kalabalık ortamsa ya da çok sarıyorsa evet
Filmden filme değişir
Evet izlerim.
Ara verirsem bir daha izleyesim gelmiyor :d
Evet sararsa izliyorum.
Önceden izlerdim artık izleyemiyorum
Ara vererek izliyorum.
Blade ve transformer serisiydi galiba
ben uyuya kalıyorum:)