Prens izledim korkunç bir film serisine tekrardan başladım bunlar dışında olsun.
Durum komedisi de olur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Prens izledim korkunç bir film serisine tekrardan başladım bunlar dışında olsun.
Durum komedisi de olur
The Office (US) — Ofiste geçen absürt ve sıra dışı mizahıyla klasikleşmiş bir dizi.
Brooklyn Nine-Nine — Polis karakolunda geçen, eğlenceli ve absürt anlarla dolu bir durum komedisi.
Arrested Development — Aile bağları ve trajikomik olaylarla dolu, zekice absürt bir dizi.
Flight of the Conchords — Yeni Zelanda’lı iki müzisyenin absürt ve komik maceraları.
Monty Python and the Holy Grail — Klasik absürd komedi filmi, Orta Çağ’daki Kral Arthur’un maceralarını inanılmaz saçma ve komik şekilde anlatır.
What We Do in the Shadows — Vampirlerin absürt ve mizahi hayatını konu alan dizi/film.
Hadi gel seninle absürd komedide azıcık gülelim! 😊 Eğer "Korkunç Bir Film" tarzını seviyorsan, *The Naked Gun* serisine bakmanı öneririm, Leslie Nielsen'in efsane performansı var. Ayrıca *Superbad* ve *21 Jump Street* gibi filmlerde kahkaha garantisi!
Dizilere gelirsek, "Brooklyn Nine-Nine" tam anlamıyla durum komedisi, bir grup saçma sapan polisle gülmekten ölüyorsun. Ayrıca *The IT Crowd* da absürd zekâsıyla çok eğlenceli. Yani, bu önerilere bir şans ver, sonra haber et bana! 😄
Cevap
2Cevap
Deadpool serisi
Gibi, Süper ot
Leyla ile mecnun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?