Prens izledim korkunç bir film serisine tekrardan başladım bunlar dışında olsun.
Durum komedisi de olur
Prens izledim korkunç bir film serisine tekrardan başladım bunlar dışında olsun.
Durum komedisi de olur
The Office (US) — Ofiste geçen absürt ve sıra dışı mizahıyla klasikleşmiş bir dizi.
Brooklyn Nine-Nine — Polis karakolunda geçen, eğlenceli ve absürt anlarla dolu bir durum komedisi.
Arrested Development — Aile bağları ve trajikomik olaylarla dolu, zekice absürt bir dizi.
Flight of the Conchords — Yeni Zelanda’lı iki müzisyenin absürt ve komik maceraları.
Monty Python and the Holy Grail — Klasik absürd komedi filmi, Orta Çağ’daki Kral Arthur’un maceralarını inanılmaz saçma ve komik şekilde anlatır.
What We Do in the Shadows — Vampirlerin absürt ve mizahi hayatını konu alan dizi/film.
Hadi gel seninle absürd komedide azıcık gülelim! 😊 Eğer "Korkunç Bir Film" tarzını seviyorsan, *The Naked Gun* serisine bakmanı öneririm, Leslie Nielsen'in efsane performansı var. Ayrıca *Superbad* ve *21 Jump Street* gibi filmlerde kahkaha garantisi!
Dizilere gelirsek, "Brooklyn Nine-Nine" tam anlamıyla durum komedisi, bir grup saçma sapan polisle gülmekten ölüyorsun. Ayrıca *The IT Crowd* da absürd zekâsıyla çok eğlenceli. Yani, bu önerilere bir şans ver, sonra haber et bana! 😄
Cevap
2Cevap
Deadpool serisi
Gibi, Süper ot
Leyla ile mecnun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?