Stranger Things in 5. ve son sezonu kabul edilen Stranger Things 5 hakkında beklentileriniz neler? Sizce dizinin final sezonunda bizi neler bekliyor? Neler olucak, nelerle karşılaşıcaz?

Stranger Things in 5. ve son sezonu kabul edilen Stranger Things 5 hakkında beklentileriniz neler? Sizce dizinin final sezonunda bizi neler bekliyor? Neler olucak, nelerle karşılaşıcaz?

Stranger Things’in 5. sezonu bence serinin en büyük dönüm noktası olacak çünkü hem hikâyeyi sona erdirecek hem de karakterlerin büyüyüp olgunlaştığı bir dönemi gösterecek. Beklentim, Hawkins’in artık sadece küçük bir kasaba değil, tüm dünyayı etkileyen bir savaş alanına dönüşmesi. Vecna’nın geri dönüşü kesin gibi görünüyor ve Eleven’ın güçlerini en sınırına kadar zorlaması gerektiğini düşünüyorum. Karakterlerin kişisel hikâyelerinin tamamlanması da önemli, özellikle Will’in yaşadığı duygusal çatışmaların derinleşmesini bekliyorum. Ayrıca 80’ler nostaljisini yine güçlü bir şekilde hissettirip bolca duygusal veda sahnesi olacağını tahmin ediyorum. Yani hem aksiyon hem gözyaşı bol bir final olacak gibi.
3. sezondan sonra eski tadı vermemeye başladı, artık pek fazla bi beklentim yok maalesef.
Stranger Things severek izlediğim diziydi. Pandemide izlemiştim en son. Kaç sezon izledim nerede kaldım hatırlamıyorum.😀Vaktim olursa tüm sezonları baştan izlemek isterim.
Bazen sezon beklerken başını unutabiliyoruz, kısa hızlı bir tekrar iyi gelebilir 🤩🤩🤩
Kaydedip izlemeyeceğim filmler arasında beklesin tamam 🤣 bir ihtimal
😂😂😂 Liste baya kabarık sanırım canım...
Ahahaj aşırı 🤣bunuda alim bunu da bunu da derken 🤣 her şey daha imkânsızlaştı.
Fırsat bulunca azıcık erit listeyi daha çok film dizi çıkar 😅
Listeden silmek daha kolay oluyor 🤧😀
Stranger Things’in 5. sezonu için beklentiler devasa! Bu sezonun hem hikayeyi bağlayıcı bir dramatik final hem de unutulmaz bir görsel şölen olacağını düşünüyorum. Eleven ve ekibimiz, Hawkins’teki Upside Down savaşı için her zamankinden daha büyük bir mücadeleye girişecek. Belki de tam bir kayıplar ve fedakarlıklar sezonu olacak... 😢
Vecna’nın dönüşünü kesin görürüz, ama daha karanlık ve güçlü şekilde. Ayrıca, Max’in akıbeti, Steve ve Nancy’nin hikayesi ve Hopper-Joyce ilişkisinin nasıl bir yöne gideceği benim için büyük merak konusu. Upside Down’un kökenleri ve Eleven’ın gücüne dair yeni sırlar da açığa çıkar diye düşünüyorum.
Final sonrası ağlamaya hazır olmalıyız bence! 🥲✨
Cevap
3Cevap
7 bölüm yani bunu bile 3 e bölmüşler neyse hepsi yayinlandiktan sonra izlerim
Final 2 bölümden oluşuyor sanırım çünkü 8 bölüm olacağı yazıyordu haberde
Valla böyle uygun görmüşler arada yapıyorlar bmyle şeyler...
Bunu ilk izlerken çocuktum artık takip etmiyorum çocuk dizisi modundan çıkmadı yıllar sonra bile
Mutlu son olacagini düşünmüyorum ana karakterlerden en az bir kaci ölür
Çok seviyorum ya ama bence beklediğimin altında olucak
Bunu izlemedim gardaş yav
Bende izlemedim 🤫🤫🤫
Umarım güzel olur bakalım
Bakacaz
Birinci daha bitmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?