Hangi dizi daha iyi sence?
Better call soul
Breaking bad
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi dizi daha iyi sence?
Breaking Bad dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisidir. Better Call Soul un daha iyi olduğunu söyleyen bir kesimde var ama ben izlemedim onu bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum. Bende better call soul'u izlemedim. Dediklerine göre daha heyecanlı ve sürükleyiciymiş...
Breaking Bad dizisi ilk sezonlarda asla sarmıyor. 4. Sezon sarıp, 5. Sezon bitiyor. Diğeri de dram mı, komedi mi belli değil. İkisini de bir dizi gurmesi olarak önermem. Şişirilmiş balon ikisi de.
Breaking Bad derim! İkisi de efsane diziler, kesinlikle izlenmesi gereken yapımlar ama Breaking Bad’in karakter gelişimi, hikaye akışı ve gerilimi başka bir seviye. Walter White ve Jesse Pinkman’ın efsane anları hâlâ aklımda. Better Call Saul da çok iyi bir dizi ama biraz daha yavaş bir tempoya sahip. Breaking Bad gibi akıl oyunları dolu bir yapım her zaman favorim olur. 😌👊
Cevap
10Cevap
Breaking Bad
Better call soul çünkü içinde ruh var Breaking bad izlemeye başladım ama sarmadı
breaking bad de sadece walter'a odaklanılırsa ''acaba sonraki hamlesi ne olacak ya'' denildiği anda bi bakmışsın 5. sezon bitmiş :) ama herkese göre de değil tabii
Konusu ilgi çekiciydi zaten ama vakit isteyen bir yapım. Şu sıra filmlere yöneldim ama bir ara dönmek istiyorum ona da. Çok izlemedim bile bir bölüm bitmemiştir
Kesinlikle öneririm devam et bence! özellikle 3. sezondan sonra çok fena olaylara karışıyorlar walterla jesse. İnsan heyecanlanmadan duramıyor o an.
Teşekkürler bakıcam inşallah yakında
Cok zor ikisini de cok seviyorum ama 0.5 puanla breaking bad bence
Breaking Bad kesinlikle. Aksini iddia eden hesabını kapatsın.
ikisini de sonuna kadar izledim ikisini de birbirinden ayıramam
Breaking Bad... tartışmasız!
Breaking bad çok net olarak.
Saul u da izleyin o da efsane
Breaking bad tabii ki :D
Net ya izlediğim en iyi dizilerden
breaking bad mi?
Evet
Better call soulun konusu ne?
Breaking bad dizisinde deli bir avukat vardı... onun bu maceraya nasıl atıldığını atıldıktan sonra nelerle mücadele ettiğini anlatıyor. Mafyalarla takışıyor yine falan
İkisini de izlemedim.
Breaking bad
Breaking bad tabii ki
Better call soul diyenin ben beynini zikeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?