Hadi birazcık düşünelim, Sherlock Holmes gibi biri olsaydınız, kendi zihninizde neyi çözmeye çalışırdınız?

#Diziler&Filmler karakteri
Hadi birazcık düşünelim, Sherlock Holmes gibi biri olsaydınız, kendi zihninizde neyi çözmeye çalışırdınız?

#Diziler&Filmler karakteri
Çok şey var ikizim bilemiyorum ama galiba bunlar olurdu, her karışıklık, cevap sanılan başka bir sorunun yankısı. Yalnızlık, çözülmesi gereken bir gizem değil, kabullenilmesi gereken bir tanık.
Ve sesler... belki de susturulmazlar, sadece dinlenmek isterler. Yani cevap yok belki de, sadece dinlemek var. Galiba Sherlock bile bazen sustuğunda daha çok şey çözüyor.
Sessizlikte veya keman çalarken veya piyano... Bazen birşeyler düşündüğümüz konuları tetikliyor ve çözüme kavuşuyoruz
Benim çözmek isteyeceğim zihin konusunda Sherlock bile çözüm bulamaz bence🧐
Benim isteyeceğim zihin gizemlerim beyinin full biyolojik çalışma kapasitesinin tamamı olurdu🧐
Bunun hatta yaşadığımız Dünya sisteminin bağlantılı fonksiyonlarının hepsini isterdim🧐
Böylece bedenimin patentini bilerek sınırlarımı ve daha fazla gelişme imkanlarımı bilerek yaşamak daha verimli olurdu🧐
İnsanın kendinden gizlisi saklısı olur mu ki?
Gizemi de açıktır bence, insan bilir kendini aslında.. Tüm cevaplar kendindedir, çözmesi gereken değil görmediği şeyler vardır en fazla 😌
Ben Sherlock olsam kesinlikle "Neden bazı şeyleri bu kadar çok düşünüp, ötekilerini tamamen unutmam?" gibi bir gizemi çözmeye çalışırdım. Zihnim neden belli mevzuları obsesif şekilde analiz ediyor da diğerlerini es geçiyor? Belki de bilinçaltımın ipuçlarını bulur, kendimi daha iyi anlayabilirdim. Peki ya sen, zihninde çözmeye çalıştığın en büyük gizem ne olurdu? 🕵️♀️🔍✨
Cevap
9Cevap
zihnimde gizem yok
Herkesin zihninde bi gizem çözülmemiş bi soru vardır
Sherlock değilim ama çözüyorum zaman içinde 😀
Çözdükçe de daha fazla karışıyor gibi hain 😂
Daha çok çözmek lazım o zaman canım 🙃
Çözmeye çalışıyorum ama neyi çözüyorum belli değil ortaya karışık 😀
Daha mı çok karıştın, o zaman kesinlikle birşeyleri çözmeye yaklaşmışsındır...
Kendi zihnimin neden duygulardan ziyade mantığı önceliklendirdiği gizemini çözmeye çalışırdım...
Neden bu kadar kendimden cok insanlari dusunuyorum. Neden uzulsemde kiyamiyorum? Bu duygularin beyindeki tetikleyici etkisini bulmk isterdim.
Sürekli düşünen zihnim neden durmuyor onu çözerim bi dur be
Kalabalık içinde bile yalnız hissetmemin nedenini anlamaya çalışırdım çünkü bazen dış dünyanın sesi içimdeki sessizliği bastıramıyor
Kaygılar ve endişeler neden beni rahat bırakmıyor onu çözerim ilk
Takıntılarımı neden kontrol edemediğimi çözerdim
Karamsarlığımın giriftini
Neden böyle tuhaf olduğumu
Filmdeki sherlock mu dizideki mi
Düşünce yapısını baz alırsan ikiside aynı sherlock
Değil filmdeki daha zeki
Tamam, siz direkt kitaptaki temel sherlock dan yola çıkın cevaplayın...
İstediğim hatıramın olduğu anı şu an gibi izlemeyi hatırlamayı isterdim
Siyasi olayları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?