Bir erkek var benim karım bana kafa yapmali diyen bir alkolik rol bekliyor benden yani diğeri de felsefik adam gibi biri hangisi?

Hangisini seçmeliyim? rol yapmamı bekleyen yanında rahat olmadığım kışi olmuş oluyor resmen bakıcı arıyor esir arıyor kendisine ama heves ve icgudum o erkeği seç diyor tehlike var çünkü orada heyecan var

ama diğer yanim da felsefik olan beni sürekli düşünmeye teşvik eden bilinçli kontrollu , manevi şekilde yanımda olduğunu hissettiren, felsefik sohbetler yaptığımız o çocuğu seç diyor.

İki yönüm de farklı şeyler söylüyor. dogru erkeği seçmek benim için en iyisi olur bunu biliyorum ama neden digerini de istiyorum ya of. ben karakter olarak felsefik biriyim zaten o birsuru kızla beraberliği olmuş benden rol bekleyen sadece sevilmek isteyen serseriye fazla gelirim. anlamaz beni.

Güncellemeler
10 ay
Felsefik çocuğun da kötü tarafı var tabiiki ama bilemiyorum sanki o önde bu yüzden?
Bir erkek var benim karım bana kafa yapmali diyen bir alkolik rol bekliyor benden yani diğeri de felsefik adam gibi biri hangisi?