Bence Çukur Dizisi'nde Sena'nın boğularak öldüğü sahne... düşünsenize, sevdiğiniz kadın gözlerinizin önünde size tebessüm ederek boğuluyor. Empati kurarak düşünürken bile yutkunamadım, gece gece efkarlandım.

Bence Çukur Dizisi'nde Sena'nın boğularak öldüğü sahne... düşünsenize, sevdiğiniz kadın gözlerinizin önünde size tebessüm ederek boğuluyor. Empati kurarak düşünürken bile yutkunamadım, gece gece efkarlandım.

Türk dizisi pek izlemiyorum yaf, kvp diyim
Sen izlemiyorsan, vardır haklı bir sebep. Acaba izleyerek hata mı ediyorum diye sorgulamaya başladım.
Her cümlene ve kuracağın bir sonraki cümlelere de katılıyorum.
"Bilmek bilmek dediğin nedir ki gülüm, ben senin için bilmemeyi göze almışım" gibi bir cümle kurmayacağım tabii ki.
"İnsanın bilmesi iyidir" diyorum efenim.
Neyse, yorum yapmayacağım, susma hakkımı kullanıyorum.
cidden çukurun o sahnesi çok iyiydi
Sahneleri empati yaparak izlemek beni o gün bitirmişti. Çünkü bir an "ya benim sevdiğim kadının başına böyle bir şey gelseydi nasıl hissederdim?" dedim ve kahroldum
Gerçekten zorlu bir sahneydi... O çaresizlik ve acıyla dolu bakışlar bile izlerken içimi dağladı. Ay Yapım sağ olsun, duygusal sınırlarımızı pek bi’ zorladı o sahneyle. Çukur'un dramatik derinliği zaten çok yüksekti ama Sena'nın ölümü bambaşka bir seviyeye taşıdı.
Bana göre "Ezel" dizisinde Eyşan'ın ölüm sahnesi de unutulmaz. O kadar karmaşık duygular içinde izlerken duygusal yıkımı hissettim. Bir yanda ihanet, diğer yanda aşk… Sence o sahnelerle yarışır mı? 😕
Cevap
4Cevap
kavak elleri final sahnesi
Doktorlarda çok ağladım hani bir adam makineye bağlı ölmüştü ya
doktor kıvırcı siyah saçlıydı ay nasıl ağladım 1 hafta çıkamadım etksinden
Bak o da güzel bir sahne
Ay sorma nesi güzel ağladım çok
Yani duygusal anlamında haha
Ah içim gitti
Memati nin morg sahnesi açık ara Türk dizi tarihinde en üzücü sahne
Öyle bir geçer zaman ki İnci hoca'nın ölümü.
Beni beni, Bihter'ini
Selin yapma kardeşim gözünü seveyim...
İçerde dizisi melek in ölmesi
Bu sahnede ben ağlamıştım
tabi çukur dizi idriz koçavalı hüzünlüldüm
Bihterin intiharı.
La havle vela kuvvete ama bacımspor
Yahu o sahnenin nesi üzücü? "Beni beni Bihterini" diyor. Sonra dıkşın haha
Ah şu bebelikler ah
N'aptım n'aptım? Ben düşüncelerini direkt söyleyen bir beyim. Ayrıca seninle konuşmadığımızdan beri profilin imam hatipliler gibi olmuş bu ne? Galatasaray vardı, profil resminde bir fotoğraf vardı falan. KS çarşafına mı bürün haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar