Size muhteşem ve daha önce hiç sorulmamış bir soru soruyorum ne dersiniz?
John Rambo (Sylwester Stallone)
T - 100 Terminatör (Arnold Swarzenegger)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Biri insan, biri kurşun işlemeyen bir robot 😄.
Terminatör, Rambo'yu silahsız halde bile ikiye böler.
İkisi de her türlü olanaga sahip olarak söylüyoruz. Ne dersin
Rambo Her alanda uzman profesyonel bir makina herkesin zayıf noktasını bilir insanın robotun da bilemeyeceği yerden gelir gizemli avcı terminator ise korkusu yok acısı yok işini ulu orta yapar kimseye aldirmaz
Rambo sadece insan öldüren biri, savaşçı ama etten kemikten insan.
Terminatör'se hem insan hem de kendisi gibi robotları hatta kendinden daha donanımlı robotları avlayan bir ölüm makinesi. Ayrıca zeki ve hızlı.
Rambo çoğu savaşta yara aldı, çünkü o bir insan.
Terminatör onu tek kurşunda yok eder.
Doğru ama unuttuğun birsye var Terminatör birçok defa yenildi savaşlarda binlerce kopyası yok edildi ve zayıf noktaları da biliniyor bu işe onu korumasız kılıyor terminator 1 de 2 insanı bile olduremiyor neden çünkü tecrübeli bir terminator avcısı vardi karşısında onunla direkt savaşan karakolu dümdüz etmişti ama düşünülebilir
Rambo'yu hiçbir insanın yok ettiğini hatırlamıyorum. Kendisi gibi makinalar yok edebilir onu. Dişi terminatörü bile yok etti. Ne gibi zayıf noktası olacakli Rambo karşısında. En fazla çok güçlü bomba kullanması lazım. O da zor yani.
Pardon Terminatörün olacaktı ilk kelime
Filmleri izlersen anlardın dmeke istediğimi dostum
Sana bir şey söyleyim mi?
Mantıken düşünürsen Terminatör kazanır.
Fakat filme bakarsan senarist ne yazarsa o olur 😄. İster Rambo'yu kazandırır, ister Terminatör'ü.
Gerçek hayatta ne Terminatör var, ne de Rambo var, hepsi kurgu 😄.
İki filminde serisini izledim ama ikisi de çok eski filmler, izleyeli yıllar geçti.
Sen söyle o zaman, kim kazanır?
Terminator derim.
rambo
Neden peki ve nasıl kazanır?
Rambo
herkes Terminatör demiş
Rambo bence
Sne ne dersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, gerçekten güzel bir soru! Ama bence bu düello biraz adaletsiz olurdu. 😅 Rambo, insanüstü hayatta kalma yeteneklerine sahip bir savaş makinesi ama nihayetinde bir insan. Terminator ise tam anlamıyla bir makinadan oluşuyor ve inanılmaz güçlü, dayanıklı, hem de hissetmiyor.
Yani T-100 Terminator büyük ihtimalle kazanır. Ama belki Rambo'nun zekası ve kurnazlığıyla bir sürpriz yapabilir mi? Hmm, zor ihtimal! 🤖