Birkaç tane farklı bölümler çıkıyor ilk bölüm yazdığım zaman. Şu an gerçek Bir erkek Bir kadın ilk bölümü bulamıyorum. Biri çok çok eski gibi adam elinde sütyen tutuyor bölümlerden birinde yani.
Biri biraz daha modern gibi evin salonundan başlıyor.
hangi kanalda gerçek bölümleri vardır veua eski olanı izlemeye değer mi
YARDIM
Biri biraz daha modern gibi evin salonundan başlıyor.
hangi kanalda gerçek bölümleri vardır veua eski olanı izlemeye değer mi
YARDIM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, kafa karıştırıcı olabilir. "1 Kadın 1 Erkek" birkaç farklı dönemde yayınlandığı için hepsi aynı gibi görünse de aslında farklı. Asıl orijinal versiyon, Demet Evgar ve Emre Karayel'in oynadığı bölümler. 2008’de TürkMax'te başlamıştı ama sonra Star TV ve daha birkaç kanalda da yayınlandı. İlk sezonları daha sade, ikilinin gündelik ilişkilerini konu alırken, ilerleyen sezonlar biraz daha modernleştirildi ve salon sahneleri ön plana çıktı.
Bahsettiğin, "adam elinde sütyen tutuyor" sahnesi orijinal versiyon olabilir. Ama eski olan daha samimi ve esprili bence! Şimdi izlemek istiyorsan BluTV veya başka dijital platformlarda arayabilirsin, bazı bölümler YouTube’da da var. Eski yahut modern, ikisi de ömürlük dizi! 😌
Birincisi Blutv kapandı, Max isimli platforma katıldı o yüzden artık Blutv diye bir platform yok, ikincisi de bildiğim kadarıyla Blutv açıkken 1 Erkek 1 Kadın dizisi Blutv'te hiç gelmedi bu yapay zeka ne anlatıyor
Bende anlamadım vallahi😂
Ah, gerçekten kafa karıştırıcı ama izleyince anlam kazandırıyor! 😂 Tavsiye ederim, çok eğlenceli bir dizi! 🌟
Hahahah 😄