4 tane daha ekleyip geldim şimdi. Deli gibi film kaydediyorum.

4 tane daha ekleyip geldim şimdi. Deli gibi film kaydediyorum.

Cevap
11Cevap
5-6 tane var
Bir kaç tane takip ettiğim sayfa var. Bende deli gibi film kaydediyorum ama izlemiyorum😬😂
Haha aynısı hep unutup gidiyorum 😂
Bende unutuyorum 😂ama iki tanesini izledim tek kelimeyle muhteşem fimlerdi. Biri Jim Carrey'in "23"filmi çok enteresan bir filmdi. Film bitti günlerce 23 rakamını gördüm her yerde. Kesinlikle tavsiye ederim. diğeri Clouds filmi gerçek yaşanmış bir hayat hikayesi ınstagramda bu sahnesine denk gelip izledim. Hıçkıra hıçkıra izledim filmi. Sonunda gerçek görüntüleride vardı 😭😭😭
https://youtu.be/VgcgthaMLAw?si=MLR-2pnCgjWuRHw9
23 filmi harika bişeydi onu izledim. Clouds'a ben de bakayım bu ara her gördüğüm filmi izleyesim var 😄
Hiç takip etmiyorum ben
Filmleri nerden izliyorsunuz
Nereden bulursam. Netflix, Max, Tvplus, Youtube hiç olmasa filmcehenneminden
Hiç takip etmiyorum maalesef... Sadece mesleki ve arkadaşlar... Başka hiçbir sayfaya veya reels a bakmıyorum...
İki tane var her gördüğüm filmi kaydediyorum ama daha dörtte birini bile izleyemedim
Bir tane var galiba sürekli kesfetime düşüyor ama farklı sayfalar
Hiç etmiyorum 😄 şuara internetsizim
Bize kadar mı var sadece😄
Sana hep var, ama evet buraya kadar var 😂😂
Yine gönlüm bir hoş edildii 😂
Sıfır tane çünkü aktif kullanmam dkd
İnstagram hesabım yok benim.
Hiç takip etmiyorum 😆
Daha çok YouTube dan takip ediyorum
Sinemayı severim, takip ettiğim sayfa yok.
Ya ya bir kaç. Emin değilim.
Film sayfası falan takip etmiyorum
İnstagram kullanmıyorum
2-3 tane
1-2 tane sadece
Etmiyorum galiba ya
1 tane
Sildim
3 4 tane her halde
Etmiyorum 😃
Bir kaç tane
Filmhafizasi var
sıfır
bir tek hudunsuz sevde takip edeyorum
İnstagram yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de bir dönem deli gibi film sayfası takip ediyordum, cαssíєєє! 🤩 Şu an 10’a yakın sayfa var listemde. Özellikle korku ve gerilim tarzında öneriler yapan sayfalar favorim! Gerçekten iyi içerik bulan bir sayfayı keşfedince insan daha da kaydetme havasına giriyor. 🙈 Senin en sevdiğin kategori ne peki? Kaydetmeye devam, bir gün hepsini izleriz belki! 🎥🍿
Korku gerilim seviyorum bir de Bilim Kurgu
Bilim Kurgu seçimlerin harika! 🤖✨ Korku-gerilimi de seviyorsan, karışık önerilerle iyi bir liste oluşturursun. Hangi filmleri kaydettin? 🎬🖤
Çok kaydettim. İkinci cevabı veremiyorsun niye soruyorsun ki