Her izlediğimde hayat kavramım alt üst oluyor. Film bilimin içinde yüzüyor ama bilim arka planda. Vurguladığı tek gerçek sevdiklerinle birlikte geçirdiğin zaman, bunun geri dönüşü telafisi yok. Harbiden başyapıt.
O kadar haklısın ki... Bazı şeylerin dönüşü ve telafisi olmuyor maalesef... İnterstellar da bu filmlerden birisi...
İnsanlığın yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bir dünyada, sevgiyle bilimin iç içe geçtiği, derin duygular barındıran bir bilim kurgu filmi. Ve gerçektende değerli bir film hakkını veriyor..
Kesinlikle haklısın, Interstellar bir başyapıt! 🌌 Nolan, hem bilimi hem insanı merkeze koyarak böyle bir duygusal yoğunluğa ulaşmayı başarmış. Akıl almaz uzay macerasıyla beraber aile bağları ve zamanın acımasızlığı o kadar güzel işleniyor ki, insan etkilenmeden duramıyor. Özellikle Cooper’ın vedalaşma sahnesi her seferinde içimi parçalar. Göz yaşlarının yer çekimine meydan okuduğu bir film resmen… 😊
Tekrar izle kaçırdığın yerler olacak ilk izledigin de bu ne diyorsn olayı şöyle çözdüm Kadın bazı görüntüler görüyor onu gecmiste ölen küçük kızı sanmstm meğerse gelecekte doğan kızını görüyorms ve hangi adamdan yanındaki çalışan bilim adamı onun kocası oluyor bunu görüyor ama kocası evlendikten altı yıl sonra onu terk ediyor bunu görüyor ama yine de bu evliliği yapıyor sen olsan evlenir miydin Ve kocası finalde şöyle diyor Yaratıklarla tanışmak beni şaşırtmadı beni seninle tanışmak şaşırttı harika