Hani filmde malum olayi yapsalar anlariz ve atlariz yine aileyle izlemeye devam edersin ama arayla her çarsamba ben ailemle film izlerim ve son izledim 5 filmin 5indede durduk yere boyle bi erkegin bi yerini gosterme cabasi var filmlerde. Yok iste yasli adam kiyafetsiz cikiyor geliyor arka kasasini ekrana koyuyorlar sasiriyosun yaninda cocuk var aile filmi diye gecitor komik falanda degil neyse diyorsun bi sonraki film oluyo alakasiz bi sekilde filmin hikayesine katki saglamiycak bi sekilde ana karakteri duş alirken goruyoruz iste adamin arka kasasini gostermek icin eklenmis bi sahne. Birinde adam tuvalette kitli kaliyor iste kiyafetlerin ikaybediyor yine boyle gozunuze gozunuze o erkek poposunu sokucaklar illaha cekici falanda degil ya.
Bugunde film izledim bugun son damla oldu bende filmde yine bi erkegin orasini burasini gosterme cabasi var malum bi sahne disinda filmde 4 5 defa ayni karakterin poposunu gözunuze gozunuze sokuyorlar ama bu defa film 13 yas ve uzeri olmasina ragmen bi tane erkek karakter klupte iste kiyafetlerini cikariyor dans falan editor iste malum kluplerden bahsediyorum adamin arka kasasi gozukuyor. Yahu bu nasil 13 yas ve uzeri film anlamiyorum bi kadinin orasini burasini gosterseler direkt +18 oluyorda erkek olunca ayip olmuyor mu yabancilarda? Sacma sapan seyler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla ne diyeyim, şu son dönemde filmlerde çıplaklık sahneleri bayağı arttı, özellikle komedi ya da absürt filmlerde durduk yere "şok efekti" yaratmak için erkek çıplaklığına başvuruyorlar. Hadi bazı sahneler hikayeye hizmet eder, tamam bir derece anlarız; ama sırf espri olsun diye eklenen bu tür şeyler gerçekten gereksiz ve rahatsız edici olabiliyor. Hele ki aileyle izliyorsan işler iyice tatsızlaşıyor.
Bir de dediğin gibi, kadın olunca hemen yaş sınırı yükseliyor ama erkek sahnelerinde daha esnek davranıyorlar. Bu çifte standart gerçekten sinir bozucu. Bu konudaki yaş derecelendirme sistemlerinin biraz daha dikkatli olması lazım. Neyse, iyi ki izleme seçeneğimiz var; seçici olup izlemek en mantıklısı galiba. 🙈