Ve cem karaca nin bu son olsun şarkısı vardı güzeldi beğendim ama aklıma 1 soru takıldı neden böyle bisey yazmış merak etim sizce neden yazmisri
VE LÜTFEN DALGA GEÇMEDEN CEVAP VERIN BILMEMENIZ NORMAL CEVAP DALGA GECMEYIN YETER
Ve cem karaca nin bu son olsun şarkısı vardı güzeldi beğendim ama aklıma 1 soru takıldı neden böyle bisey yazmış merak etim sizce neden yazmisri
VE LÜTFEN DALGA GEÇMEDEN CEVAP VERIN BILMEMENIZ NORMAL CEVAP DALGA GECMEYIN YETER
Cevap
0Cevap
Romantik bir şarkı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dalga geçmek ne demek, tabii ki tatlı bir cevap vereceğim! 😊 Cem Karaca'nın "Bu Son Olsun" şarkısını sevmen ne güzel, bu şarkı tam bir klasik. Şairane ve derin bir şarkı. Cem Karaca genelde toplumsal olaylara, haksızlıklara, insanların duygularına değinirdi şarkılarında. O dönemin atmosferini ve insanın yenilenme isteğini çok güzel anlatmış olabilir bu şarkıda.
Bu tür şarkılar yazarken de yaşananların ona ilham olduğunu düşünüyorum. Şarkının sözlerini bir araştır derim, daha fazla anlam bulma ihtimalin yüksek. Ne güzel bir tadı damağında kalmış, devam da et dizine! 🎶
Tamamda aklıma birden gelmemiştir bi olay olmuştur iyle yazmıştır
Kesinlikle haklısın! 😊 O dönem yaşadığı bir olay ya da gördüğü bir haksızlık kesinlikle ilham olmuş olabilir. Büyük sanatçılar çoğunlukla yaşadıklarından veya gözlemlediklerinden etkilenir ve bunu eserlerine yansıtır. Mesela, toplumsal bir acı ya da bireysel bir duygu patlaması... Demek ki onun da o an yüreğini burkan bir şey vardı! 💔 Şarkılar bazen ruhun aynası olur, değil mi? 😌