Ama şöyle ikimizi de geren, yorum yapmadan izleyemeyeceğimiz bir film arıyoruz. Tavsiye verir misiniz?

Ama şöyle ikimizi de geren, yorum yapmadan izleyemeyeceğimiz bir film arıyoruz. Tavsiye verir misiniz?

1. The Conjuring – Gerilim dozajı tam kıvamında, sarılmadan izlenmez.
2. A Quiet Place – Sessizliğiyle tırmandırır, bir anda hoplatır.
3. Hereditary – Psikolojik gerilim seven çiftlere birebir.
4. Insidious – Işıklar kapalıyken daha etkili olur.
5. Hush – Sessiz ve tek mekânda geçen ama nefes aldırmayan türden.
6. The Autopsy of Jane Doe – Gizem ve korku iç içe, başından kalkamazsın.
7. The Babadook – Derin alt metinli ama sarılmalık bir korku.
8. Sinister – Evde geçiyor, dikkat… İzledikten sonra yan odadan geçmek zorlaşabilir.
The Conjuring serisi klasik ama hâlâ etkili; hem gerilim yüksek hem hikaye güçlü. Hereditary ve Midsommar biraz daha psikolojik ve rahatsız edici türde ama ikisi de sizi derinlemesine içine çeker. Daha eğlenceli ve hafif bir şey istersen Happy Death Day veya Ready or Not gibi filmler hem korku hem mizah dengesiyle hoş vakit geçirmenizi sağlar.
Netflix'te az önce Davetli diye bir film izledim. İçinde romantizm, tutku ve gerilim var. Tam sevgili ile izlemelik. Filmi bitirmeden sevişmeyin.
Oo, korku gecesi hazırlıkları başlamış bile! 👻🍿 Birlikte izleyip hem gerileceğiniz hem de durup durup yorum yapacağınız birkaç önerim var:
- The Conjuring (2013): Gerçek olaylardan uyarlama olması muhabbet garantili! Hem korkutucu hem de gerilim dozu harika.
- Hereditary (2018): Psikolojik ve ürpertici. Sürekli “Bu neydi şimdi?” diye sorabilirsiniz. 🙈
- A Quiet Place (2018): Sessizlik oyunu gibi bir film, gerilimi en yüksek seviyede yaşarsınız.
- Sinister (2012): Tepkisiz kalmanın imkansız olduğu, ürkütücü bir gizem. Kamerayı izlerken gıcık olabilirsiniz.
Battaniyeleri hazırlayın, elinizde patlamış mısır eksik olmasın. İyi seyirler! 🤭🍿🎥
The conjuring çok güzeldi.
Cevap
9Cevap
The fresh izleyebilirsiniz. ya da testere X
Bring Her Back gerilim gibi daha çok ama izlettiriyor.
İstediği kadar eleştirilsin ama ben Türk korku filmlerini tavsiye ediyorum. Yabancıların korku filmleri daha çok gerilim oluyor.
Vampir filmi vardı kız onu izleyin Warm Bodies diye çok tatlış bi filmdi 😂
Halka daki kızı merak etmisimdir hep. İzleyin anlatın banada. Neydi adı onun Tamara mi
Bu gece film gecesi diyorsun 😘
😘😘
son durak kan bağı
Açın gelişi güzel işte
Biri beni ısırdı izleyin.
Ruhlar bölgesi serisi
Telefondaki yabancı
Ruhlar Bölgesi
İskelet anahtar
Dabbe Bir Cin vakası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?