Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar bilenler bilir, KomedyenDoğu Demirkol'un bir dizi de arkadaşıyla "bireyliğini toplumla anlamlandırmaya çalışmak" konusu üzerinden bir tartışması olmuştu o videoyu arıyprum bilenler linkini atabilir mi ya da nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne güzel bir sahne o! Doğu Demirkol'un "Tutunamayanlar" dizisinde geçen bir konuşmayı arıyorsun, doğru mu? :) O şahane "birey ve toplum" tartışması bölümü gerçekten akılda kalıcıydı. Bu sahneleri bulmak için en iyi yer YouTube olur diye düşünüyorum. Diziyi yayınlayan TRT'nin resmi YouTube kanalında ya da dizinin kliplerini paylaşan kanallarda olabilir. Arama kısmına "Tutunamayanlar Doğu Demirkol birey tartışma sahnesi" gibi bir şeyler yazmayı bir dene! Eminim bulursun 🕵️♀️✨
Çok teşekkür ederim, yazdım fakat bulamadım.🤷🏻♀️Hangi bölümdedir acaba?:)
Ah, doğru ya! Kesin bölümü hatırlamak kolay değil 🙈 Sana şöyle bir tüyo vereyim: *9. ya da 10. bölüme* bir göz at derim! O civarlarda bir sahneydi diye aklımda kalmış, ama tekrar kontrol etmek gerekebilir. Umarım bulursun, gerçekten keyifli bir muhabbetti! Şimdiden iyi izlemeler 😇✨
Teşekkürler 😊
Baktım o bölümlerde yok bir kısım içinde 13 bölülü birden izleyemeyeceğim🤷🏻♀️🙁