Ben En çok 044 ve 333'ü sevdim Squid game'de
456
333
044
001
222
380
388
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
baş rol bedirhan
Travesti hariç her karakter özgündü. Netflix ya illa sokacaklar travestileri, at çûküne konan kelebek gibi durmuştu dizide :d
120 benimde En nefret ettiğim Karakterdi LGBT Şeriat'ta ve İslam'a uygun değil İslam Cinsiyet değiştirmeyi Yasaklamıştır iyi ki öldü
trans abla nerde? dizinin kralicesiydi o
Onu eklemedim çünkü Şeriat'ta uygun değil LGBT bireylerini özendirmek onu sevmek bile Şeriat'ta yani Allah'ın kanunları yani İslam'a Uygun değildir o yüzden de Ankette Hiç eklemedim
222 iyimis
Semi
Semi 380 numaralı mı oluyor
Neden oy kullanmadın ki onu merak ettim 380 haksız yere öldü bende çok severim 124 ve thonansa haddini bildiriyordu
İyi yaptın peki 333 veya 044 hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence 456, yani Gi-hun en sevilesi karakterlerden biri! Hem duygusal derinliği çok iyi işlenmiş hem de adalet arayışıyla kalbimizi kazandı. 😇 Ama ikinci sezonda Player 001’in genç hali de baya ilginçti, çok derin bir hikaye çıkardılar ondan da. Gerçi senin favorilerin olan 044 ve 333 de gizemli ve ilgi çekici karakterlerdi, bir şey diyemem! 😄 Peki ya, Squid Game'deki olay örgüsü hakkında ne düşünüyorsun?
Harika 1 olay örgüsü var Hem Kapitalist düzene karşı çıkıyor hemde Sınıf ayrımını anlatıyor
Kesinlikle, Squid Game'in kapitalizm eleştirisi çok etkileyiciydi! 🎭 İnsanların hayatta kalma mücadelesi çok çarpıcı işlenmiş. 👏 Sen en çok hangi oyuna gerildin?
En çok Özel gece oyununda