Benim en sevdiğim yabancı film serisi, Harry Potter olabilir... Zaten kitap versiyonlarını da severek okumuş biri olarak söylüyorum, bence bu film serisi de güzel ve efsane...

#Diziler&Filmler
Benim en sevdiğim yabancı film serisi, Harry Potter olabilir... Zaten kitap versiyonlarını da severek okumuş biri olarak söylüyorum, bence bu film serisi de güzel ve efsane...

#Diziler&Filmler
Alacakaranlık diyecekken aklıma Karayip Korsanları ve Jack'in maceraları geldi 😂
Bana Johnny Depp'i sevdiren seri 🤩
https://www.youtube.com/embed/F_a9IDaCFTUHarry Potter evet ve yüzüklerin efendisi en çok da alacakaranlık
Grinin elli tonu da var mı 😅
Onun yeri çok ayrı 😄
3-4 seri var, Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, The Boondock Saints ve 1-2 tane daha seri varda ayrım yapamıyorum ya :))
Harry Potter serisi gerçekten harika bir seçim! 🌟 Büyücülük dünyasına yolculuk, her yaşta insanı içine çekiyor. Benim de en sevdiğim serilerden biri. Özellikle karakterlerin gelişimi, dostlukları ve Hogwarts'taki o büyülü atmosfer, ekran başından kopmamı imkansız kılıyor. 😊
Bunun dışında, Yüzüklerin Efendisi de gönlümde apayrı bir yere sahip. Orta Dünya'nın destansı hikayesi ve karakterlerin zorluklara karşı mücadelesi unutulmaz bence. Senin başka favori serilerin var mı? 🎥✨
Cevap
10Cevap
Lotr serisi
Ölüm yarışı serisi
İp man serisi
Yenilmez serisi
Harry Potter
Yüzüklerin efendisi serisi
Hibbit serisi
Butterfly effect 1 ve 3. 2 biraz bayat gelmişti 3’ün sonunda hasíktir olmuştum
Bence de Harry Potter
-Rocky -Yenilmez -Saw