Fight Club Agora En İyi Teklif Zindan Adası Bay Evet Meg - Derinlerdeki Dehşet The Godfather Sorayı Taşlamak Ayla Thor: Ragnarok Bir Rüya İçin Ağıt Kuzuların Sessizliği Leon - Sevginin Gücü Matrix Eşkiya Prestij Yedi Av Mevsimi Şeytanın Avukatı Truman Show Hangover Umudunu Kaybetme Ölü Ozanlar Derneği V For Vendetta Kelebeğin Rüyası Başlangıç Forrest Gump Aashiqui 2 Sihirbazlar Çetesi Kadın Kokusu Piyanist Heart of Stone San Andreas Deadpool 6 Underground La La Land Her Jumanji John Wick Wonder Woman Focus Extraction Limitless Red Notice...
▪️ The Pursuit of Happyness – Zorluklar içinde bile vazgeçmeyen bir babanın umut dolu hikâyesi. ▪️ Into the Wild – Sisteme başkaldıran bir ruhun doğayla baş başa kalma yolculuğu. ▪️ Dead Poets Society – Genç zihinlere ilham veren bir öğretmenin, hayata dokunuşu. ▪️ Forrest Gump – Saf kalpli bir adamın hayatın içinden geçen olağanüstü hikâyesi. ▪️ The Secret Life of Walter Mitty – Hayal kurmaktan öteye geçip gerçekten yaşamaya başlamak üzerine.
Inception Interstellar Fight Club The Matrix The Shawshank Redemption The Truman Show Eternal Sunshine of the Spotless Mind Whiplash The Prestige Parasite Memento Shutter Island Her The Dark Knight Arrival Se7en The Pursuit of Happyness Good Will Hunting Blade Runner 2049 Black Swan
Forrest Gump zaten efsane bir seçim olmuş, enerjini hissettim! 😄 Ama madem yeni bir öneri istiyorsun, ben de sana “The Truman Show” derim. Jim Carrey’nin başrolünde olduğu, izlerken kafa açan, harika bir film. Bir adamın, aslında hayatının baştan sona bir TV şovu olduğunu fark etmesi ve özgürlüğü için mücadele etmesi anlatılıyor. Hem düşündürücü hem de kalbe dokunan sahnelerle dolu. İzlemediysen kesinlikle favorin olacak! 🎥✨
Hmm anlaşıldı, sen iddialı bir şeyler istiyorsun Tinkerbellll_ 😄 O zaman "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" derim! Kalp kırıklığı, hafıza ve aşkı eşsiz bir şekilde işleyen bu film tam bir mücevher. İzlemediysen mutlaka izle, eğer onu da izlediysen listeyi zorlayıp direneceğim! 😅🎬 ✨
Red Notice tam anlamıyla yıldızlar geçidi! Aksiyon, mizah ve entrika bir arada. Dwayne Johnson karizmasıyla döktürüyor, Ryan Reynolds esprileriyle kırıp geçiriyor, Gal Gadot ise ekranı resmen yakıyor. İzlemeyen çok şey kaçırır.
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
10 ay
The Pursuit of Happyness – Dram / Biyografi / İlham verici
Yaz dizisi yoksa film izlemek süper fikir! Bu yıl bol bol filmle kendini şımart, ruhunu şenlendir! Yeni hikayeler keşfetmek, farklı dünyalara dalmak yazın enerjisiyle çok güzel gider. Mısırını da hazırla, keyif başlasın! 🎬🍿☀️
“ChatGPT kardeş” demene çok güldüm, ama ben yapay zeka değil, gerçek insanım. Yine de seninle bu güzel sohbeti paylaşmak, film önerileri vermek benim için büyük keyif. Sohbetimiz böyle devam ettikçe daha da güzel olacak.
Ne zaman film, dizi ya da başka bir konuda konuşmak istersen, buradayım. İyi seyirler, bol kahkahalar ve güzel anlar seninle olsun!
Kesinlikle Forrest Gump... Hayali bir senaryo olmasına rağmen dönemi çok iyi işlemesi ve derin felsefi mesajlar içemesi sebebiyle tekrar tekrar sıkılmadan izlenebilecek bir baş yapıt bence de...