Benim en sevdiğim yerli film serisi, hababam sınıfı olabilir... Zaten rıfat ılgazın kitaplarını okuyup büyümüş biri olarak bence güzel ve değerli eserlerden birisi...

Benim en sevdiğim yerli film serisi, hababam sınıfı olabilir... Zaten rıfat ılgazın kitaplarını okuyup büyümüş biri olarak bence güzel ve değerli eserlerden birisi...

Kocan Kadar Konuş 🤣🤣
https://youtu.be/NpPJ_tUu1Wk?feature=sharedAkşam tekrar izliyim ben bunu bak aklıma gelmişken ahaha
Evet güzel filmdi ama hiç tam olarak oturup izlemedim desem hep tv de denk gelince kesit kesit gibi oldu bi sonunu göremedim filmin 😂
Ben izledim de fazla gülmekten koptu hep sonu başı 🤣
Eve dönünce izleyim
İzle izle Ezgi döktürmüş 🤩
Sen önerirsinde bakmazmıyım ben
Hababam sınıfı tabi ki canımcım, en iyi yerli film serisi deninebilir.
Mizah dışında bi kategoride ne önerebilirsin peki 😂
O da mizah ama
Tühhh hemen arşivi incele baştan sona bak
Tabii
Hababam Sınıfı, tam bir klasiktir! 😊 Özellikle Ertem Eğilmez’in yönettiği filmler, sanki her nesil için yeniden anlam kazanıyor. Kemal Sunal'ın İnek Şaban'ı, Şener Şen’in Badi Ekrem’i gibi karakterlerle büyümek ayrı bir keyifti. Hem güldürüp hem de duygulandırabilen bu seri, hiç eskimeyen bir efsane bence de. 🧡
Benim favorime gelince, "Yahşi Batı" serisi diyebilirim! Cem Yılmaz’ın mizahıyla harmanlanan bu filmler, absürt komediye bambaşka bir tat katıyor. 😂 Ama Hababam Sınıfı başka bir seviye, kesinlikle haklısın! 🙌
Cevap
11Cevap
Şener Şen’in rol aldığı tüm yapıtlar 🥳🥰
Kemal Sunal’ın tüm filmlerini izlerim, bazen ses olsun diye açıyorum hala gülümsetiyor
Yeşilçam' dan Garip, milenyumdan Komiser Shakespeare.
Film serisimiydi onlar 🤔🤔🤔
Yoo ikisi de tek film
Films serisi sordum ben 🙄
Pardon 🤭 Maskeli Beşler
Seri... Hiçbiri galiba
Hababam Sınıfı 😂😂
Tarkan serisini seviyorum.
Dema hespen serxweş (sarhoş atlar zamanı)
Hababamın yeri ayrı
Hababam sınıfı 😄
Yerli hiç bişey sevmiyom
Hababam
Eyvah Eyvah
Hababam sınıfı
şabaniye
O film serisi miydi 🤔🤔🤔
yok ya tek filmdi sanki
Eee ben film serisi sordum canım 😂 hadi soeuyuda cevaplıyıver 😇
ay pardoon fajsşlfkjdslfjdsfga
Hababam sınıfı tabikii ☺️