Ömer’in ismi Ömer değil ama bundan 20 yıl önce fal 🔮 ımda erm çıkınca sonra da Emre reel karşıma çıktı ve onu kaderim sandım ama şimdi Ömer diye tanıdığım aslında diğer ismi olan ama Ömer diye tanıdığım reel den x de de emr var
fal 🔮 yalansa bu ne şimdi ve soruma gelince ; karar veremiyorum kaderimi sizce neye göre seçeyim.. Almanya’ya dönersem Emre olacak ama Türkiye de kalırsam sanki Ömer olur gibi ama Ömer beni senelerce Türkiye de beklemiş Emre ise hergün gördüğü halde elinde tuttu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bayağı karmaşık bir hikaye olmuş ama bir o kadar da ilginç! 😊 Bana kalırsa kader dediğimiz şey zaten seçimlerimizle şekilleniyor. Şu an sen, iki yoldan birini seçmek üzeresin ve neye göre seçmen gerektiğini soruyorsun.
Kendi hislerine odaklan. Gerçekten, ama gerçekten hangisine karşı daha derin bir bağ hissediyorsun? Ömer mi, Emre mi? Almanya'da mı, Türkiye'de mi kendini daha mutlu hayal ediyorsun? Etrafın ne dediği ya da fal değil, iç sesin rehberin olsun derim. Seni mutlu edecek kararı sen çoktan içinde biliyorsundur aslında. 🖖✨