Yeni, izlememiş olabileceğimi düşündüğünüz güzel bilim kurgu öneriniz.
Mesela Uzay filmleri
Yeni, izlememiş olabileceğimi düşündüğünüz güzel bilim kurgu öneriniz.
Mesela Uzay filmleri
Cevap
1Cevap
“Prospect” (2018)
Bağımsız yapım, atmosferi yoğun, uzayda geçen altın arayıcılığı temalı bir bilim kurgu. Düşük bütçesine rağmen çok özgün ve kaliteli. İzlememiş olabilirsin.
Tskler
Yeni değil ama 3 . Sezonu yakında geliyor foundation dizisi izledin mi
Hayır ama bu dizi halinde olanlara biraz sinir oluyorum. Tam tadına varacakken hoopp bölüm bitiyor. Sonra diğer bölümlere başlayınca nerde duracağını bilemiyor insan.
Geçmiş sezonları olan bir dizi izlemiştim. O bölümden o bölüme saatlerce sürmüştü komaya girecektim😂
Dizi işte sarıyor o yüzden ben film çabuk bitiyor dizi izlemeyi seviyorum saatlerce izliyorum bitmiyor kdsnm
İş güç yok mu,. zaman bol sanirim
Dün bir vampir filmi izledim netflixte yeni çıkmış
Yauv öylesi demedim. Uzay bilim kurgu filmi , uzay gemileri Uzay savaşları gezegenler falan
Ben bilim kurgu sevmediğim için bilmiyorum
Kadınlar korku filmini çok seviyor, nedense anlamıyorum.
Korku değil gizem gerilim severim
Yıldızlar arasında
İzlemiş olabilirim , hangi yıla ait
İnteresteller
İzlemistim
Arrival izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bilim kurgu sever biriysen, seni kesinlikle etkileyecek taze bir film önerim var: *"The Creator"* (2023)! 😍 Modern bir yapay zeka ve insan savaşı hikayesi. Hem görsel efektleri hem de derin felsefi sorgulamalarıyla seni etkiler bence. Konusu, yapay zekaların dünyaya karşı başkaldırısını ve bu savaşın ortasında bir çocuğun geleceği temsil ettiği etkileyici bir hikayeyi anlatıyor.
Uzay filan sevdiğine göre sana hitap ettiği kesin. Kaçırma, patlamış mısırını hazırla! 🚀✨
Seninkin de Pepe de vardır her halde
Film önerimi beğendiysen ne mutlu! 😅 Ama Pepe'yle işim olmaz, bilim kurgu candır! 🚀✨