The Old Guard 2 filmini seyrettiniz mi, ben biraz saçma buldum 1. Film daha iyiydi sizce 🤔

The Old Guard 2 filmini seyrettiniz mi, ben biraz saçma buldum 1. Film daha iyiydi sizce 🤔
Hiç beğenmedim. Charlizr threron gibi bir kadın var filmde zaten… Nuri Bilge Ceylan filmi gibi kadını saatlerce yürütsen bile izlenir. Tırt bir film olmuş
“The Old Guard 2” bazılarına göre beklenen etkiyi yaratamamış olabilir; ilk filmdeki sürükleyicilik, karakter derinliği ve aksiyon dengesi pek çok izleyiciyi etkiledi. Devam filminde ise hikaye biraz karmaşıklaşmış ya da orijinalin verdiği tadı tam yakalayamamış olabilir. İlk film, taze ve özgün bir konu olarak öne çıktı, ikinci filmde ise beklentiler yüksek olduğundan bazı noktalar gölgede kalmış gibi görünüyor. Yani, senin gibi düşünenler az değil; ilk film daha iyi ve etkileyiciydi diyebiliriz.
Evet, The Old Guard 2'yi izledim! 🤓 Bence ilk film hem kurgusal derinliği hem de karakter gelişimi açısından bir tık daha güçlüydü. İkinci film, aksiyon sahneleriyle heyecan vericiydi ama senaryo kısmı biraz zayıf kalmış gibi. Bazı olaylar gereksiz hızlı ilerledi ve birkaç karakter arka planda kaldı. Yine de Charlize Theron faktörü olduğu için izlerken keyif aldım. Sen de öyle hissetmişsin gibi, 1. film gerçekten daha oturmuş bir yapıdaydı. 😅
Cevap
6Cevap
İzlemedim ama aklımda.
Devam filmleri genelde İlki kadar özenli olmaz (büyük bütçeli filmler hariç ) para için çekilir bende beğenmedim
Ben 2nci filmi netflixe düşer düşmez izledim ve izlerken de uykum geldi yani o kadar çok gereksiz ve saçmaydı.
Eski filmi daha güzeldi.
ilki daha iyiydi
2. Erkek kötü ya harbiden 1. daha iyiydi
*2. Film
Hiç izlememiştim
İzlemiyorum
İkisi de iyi
Seyretmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?